MENIU

eMAG și ultima șansă de Black Friday 2018. Valul de seară e LIVE

Valul de seară de reduceri eMAG de Black Friday 2018 este live. Apar noi modele de televizoare, telefoane, electrocasnice, laptopuri, sculte și unelte și multe altele.

Valul de seară de reduceri eMAG de Black Friday 2018 este live. Apar noi modele de televizoare, telefoane, electrocasnice, laptopuri, sculte și unelte și multe altele.

Toate reducerile din Black Friday 2018 eMAG, valul de seară, sunt AICI.

Vestea serii la eMAG este introducerea de stocuri noi de televizoare, de la ora 19. Este oferta cea mai vizitată de pe site în aceste momente și o găsiți AICI.

A fost o zi plină de suspans și de reduceri la eMAG. Cei care nu au prins reducerile din dimineața de Black Friday 2018 au avut noi șanse de-a lungul zilei, când s-au tot introdus stocuri pe produse ce păreau de mult epuizate. Până la urmă, clienții au putut găsi produse la reducere pe eMAG, chiar dacă nu au prins cele câteva sute de produse cu prețuri-șoc, epuizate încă din primele minute după ora 7, când eMAG a dat drumul promoțiilor.

Este important de menționat că la eMAG Black Friday 2018 nu continuă și mâine, cum se întâmplă la multe alte magazine din onlineul românesc. Lista acestor magazine o găsiți AICI.

Televizoarele sunt vedetele serii, după cum spuneam, dar Black Friday 2018 eMAG continuă și la:

laptopuri
birotică și papetărie
telefoane
tablete
gadgeturi
electrocasnice
parfumuri
jucării
articole pentru copii
mobilă
articole pentru casă
cărți
fashion
sport
bricolaj
bagaje
petshop

De asemenea, a fost un Black Friday 2018 cu multe produse-surpriză de la eMAG. Și nu doar mașini și grame de aur, ci și pachete de vacanță, pachete medicale și bilete la concerte. Găsiți toate aceste surprize AICI.

Mai multe articole despre:
black friday emag emag.ro black friday 2018