MENIU

eMAG face anunțul oficial despre Black Friday 2015 – Cum să nu ratezi cele mai importante oferte

eMAG vine cu un ghid foarte explicit despre ceea ce trebuie să faci de Black Friday 2015 dacă vrei să nu ratezi niciuna dintre ofertele care te privesc direct.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

Oferta completă de Black Friday 2015 de la eMAG va putea fi consultată AICI.

eMAG este magazinul online care a inițiat promoțiile de Black Friday în urmă cu mai mulți ani în România. Cu toate că în Statele Unite de unde vine această promoție deosebită, magazinele reduc prețurile abia în ultimul weekend din noiembrie, eMAG și multe alte magazine online organizează Black Friday  pe data de 20 noiembrie în acest an.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

Promoțiile sunt foarte importante, multe prețuri se preconizează că vor fi scăzute cu procente impresionante, iar acest lucru va produce o mare aglomerație, trafic uriaș pe site-urile magazinelor online.

Pentru a evita orice neplăcere de acest tip și pentru a prinde din timp ofertele cele mai bune la produsele dorite, eMAG vine cu un ghid oficial despre pașii pe care trebuie să îi facem.

Cu toate că sfaturile de la eMAG pentru Black Friday nu sunt vreun mare secret necunoscut până acum de către clienții fideli, ele sunt totuși extrem de utile pentru că ne ajută să ne organizăm mult mai ușor, iar rezultatele vor fi minunate: vom apuca să prindem promoție exact la produsele pe care le dorim.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

eMAG – Sfatul numărul 1 de Black Friday – Lista de cumpărături

Cei de la eMAG ne spun în felul următor: sfătuiește-te cu familia și prietenii, adună toate dorințele lor. A venit momentul să vă răsfățați.

Dacă știți exact ce gadget vă doriți, puneți pe hârtie numele lui, modelul exact, configurația pe care o doriți. Dacă intenționați să cumpărați mai multe lucruri, cu atât mai bine este să vă faceți o listă, să vă stabiliți eventual un buget, să știți valoarea produselor înainte de Black Friday pentru a avea o imagine cât mai corectă a promoțiilor.

eMAG – Sfatul numărul 2 de Black Friday – Aplicația

În cazul celor de la eMAG este disponibilă și o aplicație mobilă care va trimite o notificare în momentul începerii campaniei. Noi vă recomandăm ca de Black Friday 2015 să vă treziți cât mai devreme posibil deoarece promoțiile bune se vor epuiza rapid. Soluția cea mai bună este să verificați site-urile magazinelor online încă de la ora 12 noaptea.

eMAG – Sfatul numărul 3 de Black Friday – Contul tău

Pentru a comanda rapid, întră în contul tău eMAG de Black Friday 2015, CARE POATE FI ACCESAT AICI, completează adresa de livrare la care vrei să primești toate produsele cumpărate. Astfel, poți plasa comenzile mult mai rapid!

Este probabil sfatul cel mai important în această perioadă, deoarece  timpul în care comanzi este foarte important și nu o să vrei să îl irosești atunci când vei plasa comanda, timp în care se pot epuiza stocurile.

eMAG – Sfatul numărul 4 de Black Friday – Comandă online

De Black Friday salvezi timp și bani dacă plasezi online, iar produsele vor fi livrate la adresa dorită între 21 și 29 noiembrie, la timp pentru a te bucura de ele în mini vacanța de 1 Decembrie.

Profită din plin de avantajul tehnologiei de astăzi și comandă online.

eMAG – Sfatul numărul 5 de Black Friday – Nu rata restul ofertelor

Este a cincea ediție de Black Friday iar produsele la promoție sunt din categorii tot mai multe. După ce ai reușit să îți achiziționezi produsele pe care le doreai, poți arunca o privire și peste restul produselor deoarece este posibil să zărești prețuri uluitoare.

Mai jos aveți comunicatul integral al celor de la eMAG despre cum să achiziționați în cel mai simplu mod articolele dorite de Black Friday, dar și ce puteți face în anumite situații mai speciale.

Cum sa plasezi comanda:
Ca sa plasezi comanda trebuie sa adaugi produsele dorite in cosul de cumparaturi, sa completezi detaliile despre livrare si plata si apoi sa plasezi comanda prin apasarea butonului “trimite comanda”. Pe email vei primi o confirmare de plasare a comenzii.

Inca ceva important:
Pentru ca produsele din cadrul campaniei Black Friday sa ajunga la cat mai multi clienti, din produsele foarte cerute poti comanda doar cate o bucata.

 

In cat timp primesti comanda de Black Friday

In primul rand trebuie sa stii ca, odata ce ai plasat comanda, produsele sunt automat rezervate pentru tine.
Acestea iti vor fi livrate in perioada 21-29 noiembrie, inclusiv sambata si duminica, in showroom sau prin curier, dupa cum ai ales.

Stai linistit, imediat ce predam curierului produsele tale, te anuntam pe email si SMS. Din acel moment, dureaza 2 zile sa ajunga la tine. Iar in dimineata zilei in care face livrarea, curierul te va anunta prin SMS.

Daca ai ales sa ridici comanda din showroom, imediat ce ajunge, te anuntam pe email si SMS ca sa vii sa o ridici.

Tot la fel, cand produsele pe care le-ai cumparat de la partenerii eMAG Marketplace sunt predate de acestia curierului, te anuntam pe email.

 

Cum iti livram produsele de Black Friday

Pentru produsele vandute de eMAG, tu alegi cum ti-e mai la indemana: iti putem livra prin curier rapid la tine acasa sau poti ridica produsele personal, din showroom-urile eMAG. Produsele foarte grele sau de dimensiuni mari (canapele, boilere, aparate de aer conditionat, electrocasnice voluminoase, incorporabile etc) ti le livram doar prin curier.

Costul de livrare e cadou din partea noastra, daca ai comandat de peste 150 de lei. Pentru comenzile sub 150 lei, costul de livrare este 12 lei.

Produsele pe care le comanzi de la partenerii eMAG Marketplace ti le vor livra direct ei, prin curier rapid, nu le poti ridica din showroom. Costul de livrare poate fi diferit de la un partener la altul, dar iti va fi comunicat inainte sa plasezi comanda.

Cum poti sa platesti comenzile de Black Friday

Daca vrei sa iti livram produsele prin curier, poti sa platesti ramburs, online cu card bancar, card de cumparaturi cu oferte de pana la 12 rate fara dobanda, card Cetelem in 18 rate fara dobanda, prin iTransfer sau cu eCREDIT.

Daca ai ales ridicarea personala din showroom, poti sa platesti online cu card bancar, card de cumparaturi cu oferte de pana la 12 rate fara dobanda, card Cetelem in 18 rate fara dobanda si iTransfer sau cand ridici comanda, in numerar sau cu cardul.

Daca ai ales sa platesti online si, din orice motiv, plata nu a fost acceptata, o sa te anuntam prin SMS si iti trimitem pe email pasii pe care trebuie sa ii urmezi ca sa finalizezi plata.

Anul acesta poti cumpara in rate online prin eCredit. Ca sa alegi aceasta modalitate de plata, doar de Black Friday, trebuie sa ai un singur produs pe comanda si sa fie peste 1500 de lei. Daca doresti mai multe produse, plaseaza o noua comanda.

Facturile si garantiile produselor pe care le cumperi de Black Friday

Ca sa nu le ratacesti, emitem facturile in format electronic. Ele se gasesc in contul tau eMAG, de unde le poti descarca oricand. Tot in contul tau gasesti si garantiile. Daca produsul are garantie oferita direct de producator, o vei gasi in cutia produsului sau lipita pe exteriorul cutiei.
Daca ai comandat produse de la partenerii eMAG Marketplace, pentru ele vei primi factura si garantia odata cu produsul, in cutia acestuia.

Pentru produsele pe care le cumperi de Black Friday beneficiezi de garantie in conditii normale. Daca vrei sa le returnezi, gasesti detaliile si conditiile aici.

Cum poti sa modifici ceva la o comanda de Black Friday

Daca ti-ai dat seama ca vrei sa mai adaugi un produs pe comanda, sa schimbi adresa de livrare sau ca vrei sa faci alta modificare, te sfatuim sa ne anunti in cel mai scurt timp raspunzand la mailul pe care ti l-am trimis ca sa iti confirmam plasarea comenzii.

Modificarile solicitate vor fi efectuate in ordinea in care le primim. Daca in momentul in care procesam solicitarea ta comanda a fost deja facturata si predata curierului, dupa livrare vom face modificarile care sunt posibile.

Mai multe articole despre:
black friday emag emag.ro black friday 2015