MENIU

eMAG face angajări în 8 orașe. VEZI JOBURI ȘI CERINȚE la recrutare

<p>Angajări la Siemens</p>

Magazinul online eMAG a fost prins în vria reducerilor de Black Friday, iar acum caută angajați în mai multe orașe din țară. Vezi mai jos cerințele la angajare.

eMAG face recrutări în momentul de față în orașele București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Ploiești, Galați, Oradea șiCraiova, potrivit anunțurilor publicate pe site-urile de joburi.

Compania opereaza magazinele online www.emag.ro, www.emag.bg, www.emag.hu, precum si 10 showroom-uri
in Bucuresti, Iasi, Brașov, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Constanta, Craiova, Oradea si Galati.

eMAG recrutează în special posturi de profil IT (Linux Support Engineer, PHP Developer), dar și alte specializări - finanțe, economie, tehnicieni, gestionari, consultanți de vânzări sau operatori call center.

"Esti pasionat de online? Iti doresti sa faci lucruri mereu noi, sa reinventezi e-commerce-ul? (...) Îți oferim constant programe de training pentru ca dezvoltarea angajatilor este foarte importanta la eMAG", se spune în anunțurile de angajare ale eMAG.

Care sunt cerințele la angajare pentru posturile de consultanți de vânzări în show-room:

  • Studii superioare (absolvent sau in curs);
  • Sa ai bune abilitati de comunicare;
  • Cunostinte tehnice despre produse IT;
  • Experienta in vanzari IT;
  • Sa ai cunostinte de limba engleza;
  • Nivel avansat de cunoastere a pachetului office;
  • Atitudine proactiva, orientare spre rezolvarea problemelor, capacitate de a relationa cu usurinta, orientare catre client si usurinta in luare deciziilor;
  • Cursuri in domeniul tehnicilor de vanzare sau de comunicare reprezinta un avantaj.

VEZI TOATE POSTURILE AICI

Black Friday 2014. Duminică, între orele 21 şi 23 (potrivit eMAG) la categoria de resigilate de la eMAG mai multe produse au fost reduse cu 99%, până la preţul de un leu. Clienţii puteau cumpăra un Samsung Galaxy S4, un televizor 3D sau un switch de 11.000 de lei. Au mai existat asemenea situaţii în România, dar majoritatea magazinelor online nu au respectat comenzile.

Black Friday 2014 Eroarea a determinat preţuri de vânzare cuprinse între 1 leu şi 8 lei pentru o gamă largă de produse. De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 a putut fi cumpărat la preţul de 1 leu, redus de la 1.449 lei, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei.

 

Mai multe articole despre:
locuri de muncă angajări emag