MENIU

eMAG Electronic Days – Televizoare cu reduceri foarte bune

eMAG Electronic Days este o promotie ce schimba complet piata televizoarelor in aceste zile. Ofertele sunt atat de bune, incat se vor epuiza cu viteza mare.

eMAG Electronic Days – Lista tuturor ofertelor din aceasta promotie deosebita ce dureaza o saptamana intreaga poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG Electronic Days este o promotie ce reduce cu mult preturile televizoarelor. Am aruncat o privire peste principalele oferte ale aceste promotii disponibile saptamana asta la eMAG si am gasit o multime de televizoare cu diagonala mare la pret mic, insa si cu garantie de pana la 5 ani de zile dar si cu posibilitatea ca produsul, in cazul accesarii garantiei, sa fie ridicat chiar de la voi de acasa, reparat si livrat din nou in stare perfecta de functionare. Toate detaliile le aveti mai jos:

eMAG Electronic Days – Televizor Horizon

Prima oferta e una cu foarte multe surprize. In primul rand, la acest televizor aveti o reducere de 25% din pret, plus posibilitatea de Buy Back daca aduceti televizorul vechi, de pana la 200 de lei. Televizorul are diagonala de 80cm si reda imagini HD, iar garantia sa poate fi extinsa pana la 5 ani. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

eMAG Electronic Days – Smart Android Star Light

O oferta foarte buna are si televizorul Smart Android LED Star Light. Acest televizor prezinta un eran de 81cm pe care puteti viziona in voie programele preferate, dar puteti si naviga pe internet, avand toate functiile smart disponibile. Pretul sau include o reducere de 28% si o alta ieftinire de pana la 200 de lei prin optiunea Buy Back. Garantia televizorului poate fi si ea prelungita pentru o suma modesta. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG Electronic Days – Televizor LG

Un alt brand de foarte buna calitate in materie de televiozare este LG. Televizorul pe care vi-l recomandam din oferta eMAG e unul smart, cu diagonala de 108cm si rezolutia cea mai puternica de pe piata 4K ULTRA HD. Aest televizor poate fi cumparat cu o reducere impresionanta de 27% din pret, are toate functiile smart disponibile si poate fi conectat la internet, e inclus si in promotia de Buy Back prin care puteti sa mai reduceti pretul cu 200 de lei, bani pe care merita sa ii investiti pentru o garantie de 4 ani de zile care va asigura prioritate in service, inlocuirea produsului dar si pick up si retur gratuit. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

eMAG Electronic Days – Sony Bravia

Cu siguranta ati auzit de gama de televizoare Sony Bravia, o gama de televizoare foarte avantajoasa care se vinde bine. Ei, bine, un televizor de la Sony are acum reducere de 1.300 de lei, diagonala sa e una impresionanta de 123cm si foloseste rezolutia 4K ULTRA HD. Televizorul beneficiaza de o garantie de 24 de luni care poate fi dublata pentru o suma modica. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG Electronic Days – Televizor Curbat Samsung

Samsung e un producator care s-a impus de multa vreme in lumea electronicelor si electrocasnicelor prin calitatea produselor sale. Acum vorbim si de un pret foarte atragator pentru televizorul cu cea mai noua tehnologie de la Samsung. Acest televizor are ecranul de tip LED Curbat cu toate functiile Smart disponibile, are diagonala de 138cm, rezolutia 4K ULTRA HD si o garantie de 24 de luni pe care o puteti dubla printr-o oferta foarte buna. Toate detaliile sunt AICI.

eMAG Electronic Days – Smart Samsung

Ultima oferta pe care v-o prezentam in acest articol e tot pentru un televizor de la Samsung, insa reducerea sa de pret e una cu adevarat uimitoare, de 2.300 de lei. Televizorul are ecran de tip Led, poate fi conectat la internet si are disponibile toate functiile smart, iar rezolutia e evident 4K ULTRA HD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
null