MENIU

eMAG. Electrocasnicele de care ai nevoie in bucatarie au preturi minime. Vezi oferta

Toate aparatele de care ai nevoie in bucatarie au astazi super reduceri la eMAG. Profita din plin de aceasta oferta pentru a achizitiona robotul visat sau espresorul de care ai atata nevoie dimineata.

Intreaga lista cu electrocasnice cu super reduceri poate fi consultata AICI.

Robot de bucatarie Bosch, 600 W, bol inox 3.9 litri, cu 4 viteze. Un robot mult visat pentru toate gospodinele carora le place sa faca aluaturile in casa mult mai usor. Framanta fara probleme aluat de paine, cozonac sau orice alta prajitura. Un aparat de calitate, creat special pentru a rezista cat mai mult. Rapid si eficient, poate fi gasit acum la un pret accesibil. Intra AICI pentru a vedea oferta eMAG la acest produs.

Mixer vertical Tefal Quickchef, 1000 W, protective antistropire, 20 de viteze, picior inox, tocator 0,5 l, tel, pahar gradat 0,8 l. Cu un confort maxim in utilizare, datorita manerului antialunecare si sistemului antistropire, acest mixer completeaza orice bucatarie, mai ales in casele cu copii mici. Are putere excelenta de mixat, se foloseste cu usurinta si poate fi folosit atat pentru obtinerea supelor creme, cat si pentru tocarea ingredientelor pentru mancaruri, datorita tocatorului cu capacitate de 500 ml. Paharul de 800 ml pastreaza prospetimea sucurilor si preparatelor. Vezi AICI detalii despre acest produs vandut de eMAG la super reduceri.

Friteuza cu aer cald Star-Light, 1300 W, 2.6 l, control temperatura, timer. Acest produs are ca functii: indicator luminous, rezervor de ulei detasabil antiaderent, protectie pentru supraincalzire, timer, termostat reglabil care regleaza temperatura asa cum iti doresti, picioare antialunecare. Cu un design modern si foarte usor de utilizat, acest aparat are astazi mari reduceri la eMAG. Nu ezita, intra AICI pentru a vedea pretul si mai multe detalii.

Blender Star-Light Toro, 1000 W, control digital, 1,5 l, 5 viteze, functie impuls si zdrobire gheata, vas de sticla. Este tot ce iti poti dori intr-o bucatarie. De la cele mai bune sucuri naturale, la preparate proaspete, supe creme de legume si la aluaturi lichide, cum este cel de clatite. Toate pot fi facute in cel mai scurt timp si foarte eficient. Incapator, are un motor puternic, tocmai pentru ca smoothie-urile sa se prepare in 2 minute. Cumpara astazi la cel mai mic pret de la eMAG. Iata AICI mai multe detalii.

Masina de tocat Rohnson, 1700 W, accesoriu rosii/carnati, functie reverse. Acest aparat este excelent pentru prepararea carnatilor de casa, a sucului de rosii intr-un timp util, mai scurt si mult mai eficient. Vine cu 3 site de tocare, mica, medie si mare, astfel incat sa iti usureze munca cat mai mult. Accesoriile pentru carnati si rosii sunt special create pentru a te bucura de timp putin in bucatarie. Are picioruse de cauciuc antialunecare, pentru ca treaba sa fie facuta in siguranta. Gaseste azi acest produs vandut de eMAG la super reducere. Vezi AICI mai multe detalii.

Mixer de mana Beko, 350 W, 5 viteze. Nimic nu este mai util in bucatarie ca un mixer de mana, eficient si super modern, care se utilizeaza usor si este creat din cele mai rezistente materiale. Se poate curata si intretine usor, cu ajutorul materialului textil moale si umed, fara prea mari batai de cap. Functia turbo si cele 5 trepte de viteza iti asigura prepararea cat mai avansata a ingredientelor, la ce viteza ai nevoie. Intra AICI pentru a vedea mai multe detalii despre acest produs la reducere vandut de eMAG.

Masina de paine Philips, 1000 grame, 14 programe. Foloseste-l la prepararea oricarui tip de paine, de la grau integral la paine fara gluten. De asemenea, poate fi programat pentru a coace aluat de cozonac sau aluat de paste. Cu un program super rapid de coacere de numai o ora, acest aparat este foarte util in bucatarie, mai ales cand tii la sanatatea ta si a familiei tale. Cu 3 niveluri de rumenire, aparatul de paine permite sa va faceti painea preferata acasa. Ai 2 dimensiuni pentru maine mai mare si una medie, temporizator pana la 13 ore pentru a tine painea calda mai mult timp, indicator pentru adaugarea ingredientelor si un panou de control foarte confortabil. Vezi AICI mai multe detalii despre produsul redus vandut de eMAG.

Combina frigorifica Beko, 325 litri capacitate, clasa A+. Ai legume si fructe mai proaspete mai mult timp cu acest frigider super incapator, usor de folosit si foarte usor de intretinut. Cu super rafturile de sticla, compartimentezi ideal spatiul mare disponibil de racire. Ai usi reversibile si water dispenser pentru a pastra apa rece cat mai mult timp. Iata AICI detalii despre acest frigider la super reducerile eMAG din saptamana electrocasnicelor.

Combina frigorifica Hotpoint, full No Frost, 369 litri, clasa A++. Frigiderul are capacitatea de a pastra mancarurile si preparatele proaspete ca in prima zi pana la 14 zile. Prelungind calitatea alimentelor, te bucuri de prospetime cat mai mult timp, fara sa iti mai faci griji pentru cumparaturi. Un frigider ce asigura atmosfera ideala pentru pastrarea prospetimii, prevenind formarea bacteriilorsi a mirosurilor neplacute pana la 70%. Cu o eficienta energetica ecotech, frigiderul asigura cea mai inalta garantie de eficienta si consum. Vezi AICI detalii despre produsul vandut de eMAG.

Frigider cu 2 usi Arctic, 397 litri, clasa A+. Iti folosesti spatiul din frigider cum vrei, datorita rafturilor ajustabile, ai termostat reglabil, asadar ai control absolut pentru pastrarea alimentelor intr-o stare cat mai buna. Datorita compartimentului spatios pentru fructe si legume, pastrezi ingredientele de gradina cat mai proaspete si bune. Datorita usilor reversibile nu mai trebuie sa iti faci griji pentru spatiul de amplasare. Frigiderul este creat din cele mai bune materiale, ce ofera siguranta sporita si protective impotriva factorilor de mediu. Vezi AICI detalii despre acest produs la super reduceri vandut de eMAG.

 

 

Mai multe articole despre:
null