MENIU

eMAG – Electrocasnicele au reduceri de pana la 40%. Top 5 cele mai bune oferte

eMAG are preturi foarte avantajoase pentru mai multe produse electrocasnice, in aceasta saptamana.

eMAG – Lista tuturor produselor electrocasnice aflate la reducere poate fi consultata AICI. 

eMAG are o promotie speciala care reduce preturile cu pana la 40% pentru produsele electrocasnice. Am selectat si noi 5 dintre cele mai interesante oferte disponibile si vi le prezentam mai jos.

eMAG – Combina frigorifica Arctic

Combina frigorifica Arctic e dotata cu doua usi, are un volum total de depozitare de 291l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 182cm. Pretul este redus in acest moment cu 410lei si oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Masina de spalat vase Bosch

Masina de spalat vase ar trebui sa nu lipseasca din nicio bucatarie, este extrem de utila si preturile pentru un asemenea produs electrocasnic au ajuns foarte accesibile. Este si cazul masinii de spalat vase produse de Bosch care este incorporabila in mobilierul de bucatarie. Masina poate spala pana la 12 seturi de vase simultan, are 5 programe disponibile si 3 functii speciale. In plus, masina este foarte economicoasa din punct de vedere al consumului de energie si apa, facand parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Plita incorporabila Whirlpool

Plita incorporabila Whirlpool are si ea un pret foarte avantajos, functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare. Aprinderea ochiurilor plitei se face electric iar la exterior este acoperita de un strat de inox foarte usor de intretinut si curatat. Oferta completa si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble

Continuam prezentarea ofertelor cu masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble, o masina de spalat renumita care insa are in general un pret destul de mare, insa in cadrul promotiei de la eMAG oferta include un discount de 820 de lei. Masina de spalat face parte din clasa energetica A+++, are capacitate de incarcare foarte mare de 8kg si are 1400 rpm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Hota traditionala Star Light

Producatorul Star Light este renumit pentru electrocasnicele foarte avantajoase pe care le produce, dar si de foarte mare calitate. Hota traditionala de la Star Light care are discount de 27% de la eMAG are o putere de absorbtie de 180mc pe ora, e dotata cu un singur motor si are 60cm latime. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag