MENIU

eMAG – Electrocasnicele Arctic si Beko vin cu reduceri impresionante de 1 Decembrie

eMAG are o promotie speciala pentru electrocasnicele de mare calitate produse de Arctic si Beko, chiar de 1 Decembrie.

eMAG – Ofertele cu toate electrocasnicele Arctic si Beko sunt disponibile la URMATORUL LINK.

eMAG are o promotie speciala chiar de 1 Decembrie pentru electrocasnicele produse de Arctic si Beko. Ofertele sunt foarte avantajoase, am aruncat si noi o privire peste ele si le-am selectat pe cele care ne-au atras atentia.

eMAG – Combina frigorifica Arctic

Prima oferta este pentru o combina frigorifica de la Arctic, produsa chiar in Romania, foarte durabila si cu garantie inclusa in pret de 24 de luni. Combina are doua usi, volum de 291l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 181cm. Frigiderul are culoarea alba, asa ca se potriveste in orice fel de bucatarie, fara sa ii strice design-ul. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Arctic

Continuam tot cu un produs fabricat in Romania de catre Arctic, o masina de spalat speciala ce are dimensiuni SLIM, adica este mai mica decat cele normale, insa capacitatile sale sunt la fel de puternice. Masina are 6kg capacitatea de umplere a cuvei cu rufe murdare, 1000 RPM si face parte din clasa energetica. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Beko

Si cei de la Beko au o masina de spalat cu costuri sub 1.000 de lei, model SLIM care poate fi achizitionat acum la eMAG la super oferta. Masina poate fi incarcata cu pana la 7kg de rufe murdare, la centrifugare ajunge la 1000 rotatii pe minut, iar consumul de energie electrica, apa si detergent este redus, facand parte din clasa A+++. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Combina frigorifica Beko

Aceasta combina frigorifica Beko ce are reducere mare la eMAG este dotata cu doua usi, dispenser de apa dar si display amplasate pe usa superioara si un volum de depozitare in cele doua compartimente de 325l. Combina frigorifica face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 201cm. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Aragaz Arctic

Aragazul Arctic este unul dintre cele mai ieftine disponibile pe piata in acest moment, dar si in oferta eMAG, are un discount de 20% de Ziua Nationala a Romaniei. Aragazul e produs la noi in tara, e dotat cu 4 arzatoare pe gaz dar si cu dispozitiv de siguranta. Latimea aragazului este de 50cm. Pretul exact il vedeti AICI.

eMAG – Cuptor cu microunde Beko

Tot o reducere de 20% are si cuptorul cu microunde de la Beko. Acest cuptor are volum interior de 20l, puterea sa este de 700W si are functia de grill. In plus, cuptorul e dotat cu timer si se actioneaza mecanic. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Plita incorporabila Arctic

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este cea pentru plita incorporabila Arctic care este dotata cu 4 arzatoare pe gaz, aprinderea se face electric iar suprafata plitei este din inox foarte usor de intretinut si curatat. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag