MENIU

eMAG electrocasnice resigilate – Cea mai buna afacere cu 40% reducere

eMAG electrocasnice resigilate – promotie mai mare ca niciodata pentru produsele electrocasnice mari.

eMAG electrocasnice resigilate – Lista tuturor produselor electroacasnice resigilate ce au reduceri de pana la 40% poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie monstruoasa, cu reduceri ce depasesc chiar si 40% in anumite situatii pentru produsele electrocasnice resigilate. De cele mai multe ori, astfel de produse au doar ambalajul desigilat si deteriorat sau putine zgarieturi sau defecte de fabricatie, insa preturile sunt mult reduse. Am ales si noi 6 astfel de oferte foarte bune si vi le prezentam, mai jos:

eMAG electrocasnice resigilate – Combina frigorifica Whirlpool

Whirlpool este un brand ce s-a impus de ani buni pe piata electrocasnicelor mari. Oferta pe care noi v-o prezentam are peste 40% reducere si este extrem de avantajoasa, pentru un frigider simplu ca design, insa foarte competitiv ca tehnologie. Combina Whirlpool are un volum de depozitare de 319l, face parte din clasa energetica A+, are functie No Frost, inaltime de 188.5cm si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG electrocasnice resigilate – Combina frigorifica Samsung

Trecem la un alt frigider, la fel de performant, ce beneficiaza de garantie si posibilitate de retur timp de 30 de zile. Este vorba de combina frigorifica Samsung ce are un volum de depozitare de 367l in cele doua compartimente cu care e prevazut. Combina are congelator, face parte din clasa energetica A+ si are o inaltime de 201cm. Oferta cu reducere de peste 40% o gasiti AICI.

eMAG electrocasnice resigilate – Masina de spalat rufe Whirlpool Care

Aproape 40% are reducere de pret si masina de spalat rufe de la Whirlpool. Masina are doar cateva zgarieturi pe carcasa si va este livrata fara ambalajul original. Masina are functia speciala 6th Sense, capacitate de incarcare de pana la 7kg, 1400 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Mai multe detalii gasiti AICI.

eMAG electrocasnice resigilate – Masina de spalat rufe SLIM Samsung Eco Bubble

Gama de masini de spalat rufe Samsung Eco Bubble este foarte renumita pentru calitatea sa. Avem un model de masina de spalat SLIM de la Samsung ce beneficiaza de reducere de aproape 40% pentru produsul resigilat. Masina are capacitate de incarcare de pana la 6kg, face parte din clasa energetica A++ si are o viteza de centrifugare de 1200 rotatii pe minut. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG electrocasnice resigilate – Pachet cuptor si plita

Pachet excelent aflat la reducere pentru produse resigilate. Pachetul promotional include un cuptor incorporabil Bosch ce functioneaza electric, are functie de grill, suprafata sa este din inox si face parte din clasa energetica A. Plita este si ea incorporabila insa functioneaza pe gaz si are 4 ochiuri disponibile. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG electrocasnice resigilate – Plita incorporabila

Ultima oferta pe care v-o prezentam este pentru o plita traditionala de la Hotpoint care are o reducere record de aproape 40%. Plita este incorporabila in mobilierul de bucatarie, functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare insa aprinderea este electrica. Toate detaliile si pretul la reducere le gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
electrocasnice emag resigilate