MENIU

eMAG electrocasnice - Produsele astea merita tinute pe lista de cumparaturi de Black Friday

eMAG electrocasnice - In foarte scurt timp incepe nebunia de Black Friday la cele mai multe magazine online din Romania. Vinerea Neagra aduce reduceri impresionante si oferte mai bune ca niciodata. Am aruncat o privire peste ce electrocasnice mari si mici merita tinute in lista de cumparaturi pentru calitatea lor.

eMAG Electrocasnice - Toate ofertele de Black Friday vor putea fi consultate accesand URMATORUL LINK.

LISTA TUTUROR MAGAZINELOR CARE PARTICIPA LA BLACK FRIDAY 2017 - CLICK AICI


eMAG Black Friday Electrocasnice - Vinerea Neagra va aduce reduceri semnificative pentru o gama larga de electrocasnice din oferta celui mai mare retailer online din Romania. Pregateste din timp lista de cumparaturi.

eMAG electrocasnice – Cuptor incorporabil Hansa

Cuptorul incorporabil de la Hansa are 8 functii printre care si cea de grill, poate fi integrat cu usurinta in mobilierul de bucatarie, face parte din clasa energetica A si are butoane de tip Push Up. In plus, cuptorul este dotat cu un display si are un strat exterior de inox foarte usor de curatat. Pretul cu reducere de 17% poate fi gasit AICI.

eMAG electrocasnice– Plita incorporabila Whirlpool

Plita incorporabila produsa de Whirlpool este de foarte mare calitate si acum are si pretul foarte avantajos, deoarece beneficiaza de un discount de 18%. Plita incorporabila functioneaza pe gaz, are 4 arzatoare si aprinderea se face electric. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG electrocasnice – Hota incorporabila telescopica Beko

Hota incorporabila de la Beko are o capacitate de absorbtie de 275mc pe ora si e dotata cu un singur motor. Hota are 60 de cm latime si este acoperita cu un strat de inox foarte usor de curatat si intretinut. Pretul redus cu 21% poate fi gasit AICI.

eMAG electrocasnice– Cuptor cu microunde incorporabil Hansa

Cuptorul produs de Hansa este incorporabil, sunt destul de rare cuptoarele cu micorunde care pot fi incorporate in mobilierul de bucatarie, iar acest model beneficiaza si de o reducere de 100 de lei. Cuptorul cu microunde are un volum de 20l, are 800W putere si functie de grill disponibila. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG electrocasnice – Frigider cu o usa incorporabil de la Electrolux

Frigiderul de la Electrolux se regaseste in stoc limitat la eMAG deoarece beneficiaza de o oferta foarte avantajoasa cu discount de 12%. Frigiderul are o singura usa si volum de depozitare de 189l. Frigiderul face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 122cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG electrocasnice – Masina de spalat rufe incorporabila Beko

O reducere de 400 de lei are si masina de spalat rufe incorporabila de la Beko care are o capacitate de incarcare de 7kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG electrocasnice Black Friday Electrocasnice – Aragaz Arctic

Aragazul Arctic este produs in Romania si este cel mai ieftin la o oferta speciala. Aragazul functioneaza pe gaz, are o latime de 50 cm si e dotat si cu dispozitiv de siguranta. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday Electrocasnice – Hansa

Tot un aragaz ce functioneaza pe gaz este si cel produs de Hansa care are o reducere de 160 de lei in acest moment la eMAG. Aragazul Hansa are 4 zone de gatit si latimea sa este de 50cm. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday Electrocasnice – Aragaz LDK

Aragazul LDK, un brand mai putin cunoscut in Romania, functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare. Aragazul e dotat cu capac metalic, are siguranta, dimensiunea sa este de 50x60cm si beneficiaza de 3 ani de garantie. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday Electrocasnice– Heinner

Eletrocasnicele produse de Heinner sunt renumite pentru preturile foarte bune pe care le au dar si pentru calitatea lor. Acest aragaz de la Heinner pe care vi-l recomandam are o reducere speciala la eMAG, functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare. Toate detaliile si pretul sunt AICI.

eMAG Black Friday Electrocasnice – Aragaz Hyundai

Aragazul Hyundai face parte din clasa 1, e dotat cu 4 arzatoare pe gaz si cuptor tot cu alimentare pe gaz. Aragazul are reducere de 16% si poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday Electrocasnice – Aragaz Zanussi

Ultima oferta pe care o recomandam in cadrul acestui articol este pentru aragazul Zanussi ce functioneaza pe gaz, are siguranta pentru plita si cuptor si latimea de 50 cm. Pretul la oferta speciala poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday Electrocasnice Masini de spalat rufe – Arctic

Primul model de masina de spalat rufe pe care vi-l recomandam este unul produs in Romania, de catre Arctic, un brand cu traditie. Este cea mai ieftina masina de spalat rufe pe care o gasiti pe piata, are o capacitate de 5kg, 1000 rpm si face parte din clasa energetica A+. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday Electrocasnice Masini de spalat rufe – Whirlpool

Reducere de 34% si pentru masina de spalat rufe de la Whirlpool. Acer brand s-a impus pe piata electrocasnicelor de foarte multa vreme, ofera o garantie a produselor sale, un motiv in plus de a achizitiona aceasta masina de spalat rufe. Masina are 5kg capacitate de incarcare a cuvei, 1000 rpm si face parte din clasa energetica A+. Latimea ei este standard de 60cm. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Black Friday Electrocasnice Masini de spalat rufe – Myria

Desi este o masina de spalat rufe produsa de un brand mai putin cunoscut, beneficiaza de o reducere foarte buna de pret si foloseste tehnologie excelenta. Consumul de electricitate, apa si detergent este redus, avand clasa energetica A+, capacitatea de incarcare de 5kg rufe murdare si 800 rpm. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Black Friday Electrocasnice Masini de spalat rufe – LDK

Un alt brand mai putin cunoscut la noi in tara este LDk, care insa produce electrocasnice si masini de spalat rufe la preturi foarte avantajoase si de buna calitate. Capacitatea acestei masini este de 5kg, are o functie de spalare rapida cu un program de doar 15 minute, 800 rpm si face parte din clasa energetica A+. Oferta completa poate fi studiata AICI.

eMAG Black Friday Electrocasnice Masini de spalat rufe – Star Light

Star Light este un producator renumit pentru preturile foarte mici pe care le practica, insa nu face rabat nici la calitate. Masina de spalat rufe Star Light are o reducere de 22% de la eMAG in aceasta perioada si o capacitate de incarcare de pana la 5kg. Masina face parte din clasa energetica A+ si are o forta de centrifugare de 800 rotatii pe minut. Pretul masinii poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday Electrocasnice Masini de spalat rufe – SLIM Arctic

Incheiem topul nostru tot cu un produs fabricat in Romania. Este vorba despre masina de spalat rufe de la Arctic, model SLIM, adica ce are dimensiuni mult reduse pentru a ocupa mai putin spatiu in baie sau bucatarie. Masina are capacitate de incarcare de 5kg rufe murdare, 800 rpm si face parte din clasa energetica A+. Pretul masinii, cu reducere de 27% de la eMAG, poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday Electrocasnice – Haier

Primul model si cel mai ieftin de frigider de tip Side by side pe care vi-l prezentam este produs de Haier. Frigiderul e unul simplist, minimalist, cu un spatiu de depozitare foarte generos de 512l, face parte din clasa energetica A+ si foloseste functia No Frost. In plus, frigiderul are inaltime de 180cm si culoare argintie. Pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday Electrocasnice – Samus

Continuam tot cu modele de frigidere Side by side pentru o bucatarie cat mai moderna si ajungem la oferta pentru frigiderul Samus ce are 517l volum de depozitare pentru alimente, e dotat cu un display LCD pe una dintre usi si face parte din clasa energetica A+. Frigiderul foloseste si functia Full No Frost pentrua nu produce gheata si pentru a pastra alimentele proaspete o perioada mai indelungata. Pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG Black Friday Electrocasnice – Side by side Heinner

Oferta pe terminate pentru frigiderul foarte avantajos de la Heinner. Acest frigider are 516l volum de depozitare, face parte din clasa energetica A+ si e dotat chiar si cu un dozator pentru apa rece. Desigur, frigiderul are pe usa si un display si are culoare inox painted. Mai multe detalii si pretul miraculos le gasiti AICI.

eMAG Black Friday Electrocasnice – Frigider Samsung

Incheiem cu cea mai tare oferta pentru un frigider Side by side produs de Samsung, un producator renumit si care s-a impus pe piata electrocasnicelor si electronicelor atat din Romania cat si in lume. Frigiderul are o garantie de 24 de luni, 569l volum, clasa energetica A+ si inaltime de doar 178cm. Mai multe informatii si pretul cu 29% reducere pot fi gasite AICI.

eMAG electrocasnice – Combina frigorifica Heinner

Prima oferta pe care v-o recomandam este pentru o combina frigorifica fabricata de Heinner. Aceasta combina are un volum de 288l pentru depozitarea alimentelor, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 185cm. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG electrocasnice– Masina de spalat rufe Slim Whilrpool

Continuam cu o oferta foarte buna pentru o masina de spalat rufe fabricata de Whirlpool. Aceasta masina de spalat rufe costa sub 1.000 de lei dupa reducerea de 39% de la eMAG. Masina face parte din clasa energetica A+++ si are un consum scazut de electricitate, apa si detergent. In plus, capacitatea masinii de incarcare este de pana la7 kg si are o forta de centrifugare de 1000 RPM. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG electrocasnice – Aragaz StarLight

Star Light este un brand renumit pentru electrocasnicele foarte avantajoase pe care le fabrica. In aceasta categorie de produse includem si aragazul Star Light care beneficiaza de la eMAG de un discount de 26%, este un aragaz cu 4 arzatoare, aprindere electrica si siguranta pentru plita si cuptor. Aragazul e dotat si cu functiile de grill, rotisor si timer. Exteriorul este din inox ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru curatare, iar latime aragazului este de 60cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG electrocasnice– Espressor manual DeLonghi

Cel mai renumit producator de espressoare din lume este cu siguranta DeLonghi, insa produsele lor sunt destul de scumpe in general, reflectand calitatea de standard foarte ridicat. De data asta insa va prezentam o oferta cu reducere de 40% pentru espressorul manual de la DeLonghi care e dotat cu dispozitiv de spumare, sistem cappuccino si care lucreaza sub o presiune de 15bar. Rezervorul espressorului este de 1l iar oprirea se face automat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG electrocasnice– Aparat de aer conditionat LG Econo Inverter

Temperaturile foarte ridicate au inceput deja sa apara, asa ca veti avea nevoie cu siguranta in miezul verii de un aparat de aer conditionat puternic si rezistent. Recomandarea noastra este sa profitati acum din plin de aparatul LG ECono Invertar ce se vinde la eMAG cu discount consistent si o garantie de 36 de luni. Aparatul de aer conditionat are putere de 9000 BTU, face parte din clasa energetica A+, e dotat cu functia JetCool si are filtru de protectie dublu, dar si funtie de autocuratare incorporata. Pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG electrocasnice – Televizor LED Smart LG

Ultima reducere din cadrul promotiei pentru casa pe care v-o prezentam in acest articol de la eMAG este pentru televizorul LED Smart LG. Televizorul este inteligent, foloseste sistem de operare Android si este foarte usor si intuitiv de folosit, diagonala display-ului sau este de 108cm si rezolutia cea mai puternica de pe piata 4K ULTRA HD. Pretul cu reducere de aproape 700 de lei de la eMAG poate fi gasit AICI.

eMAG electrocasnice

Masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Display LED, albă. Mai multe oferte eMAG mașini de spălat găsiți - AICI. 

eMAG electrocasnice

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDA 751480X, 1400 RPM, Spalare 7 kg, Uscare 5 kg, Clasa A, 16 Programe, albă. Întreaga listă de reduceri mașini de spălat eMAG găsiți - AICI

eMAG electrocasnice. Oferte Whirpool, Samsung

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012A+, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+, Display LED, 60 cm, albă. Mai multe oferte mașini de spălat eMAG găsiți - AICI. 

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9716, 6th Sense, 1600 rpm, Spalare 9 kg, Uscare 7 kg, Motor inverter, Clasa A. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri mașini de spălat eMAG găsiți - AICI. 

eMAG electrocasnice

Masina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4W/LE, Eco Bubble, 1400 RPM, 8 kg, Clasa A+++, 60 cm. Mai multe detalii și alte oferte și reduceri mașini de spălat eMAG găsiți - AICI. 

 

eMAG electrocasnice Oferte Beko

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, 325 l, Clasa A+, H 201 cm, Dispenser apa. Tehnologia cu lumina albastra Smart Blue de la Beko iti ofera o functie special creata pentru ca tu sa te bucuri din plin de gustul fructelor si legumelor tale preferate. Mai multe reduceri eMAG combine frigorifice găsiți - AICI. 

Combina frigorifica Beko RCNA365E20ZX, 309 l, Clasa A+, NeoFrost, H 185.3, Inox Antiamprenta.Reduce efectul de ofilire al verdeturilor. Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii si vitalitatii legumelor si verdeturilor.Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Mai multe reduceri frigidere eMAG.ro găsiți - AICI. 

eMAG electrocasnice. Oferte Samsung 

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, 289 l, Clasa A+, Full NoFrost, H 178. Spre deosebire de compresoarele traditionale, care doar pornesc si se opresc, compresorul Digital Inverter de la Samsung are 7 viteze reglabile, pentru a se adapta la necesitati de racire diferite. Mai multe reduceri frigidere eMAG.ro găsiți - AICI. 

Combina frigorifica Whirlpool BLF 9121 W, 370 l, Clasa A+, 6th Sense, H 201 cm.Datorita tehnologiei Al 6-lea Simt temperatura este monitorizata atent pentru ati pastra alimentele in cea mai buna stare. Mai multe reduceri frigidere eMAG.ro găsiți - AICI. 

eMAG electrocasnice. Oferte și la Beko

Pachet promo: Cuptor incorporabil Beko BIM25300XM, Electric, Multifunctional, 71 l, 8 Functii, Clasa A, Autocuratare catalitica, Sticla neagra + Inox + Plita incorporabila Beko HISG64220S, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Sticla Neagra. Mai multe oferte și reduceri eMAG cuptoare și plite găsiți - AICI. 

Pachet promo: Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, 71 l, Clasa A+, Negru + Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Sticla Neagra.

Asigura o coacere uniforma a alimentelor printr-o circulare fortata a aerului cald în compartimentul cuptorului, în conditii optime. Astfel, preparatele tale vor fi gatite perfect, indiferent de timpul de gatire necesar fiecarei retete. Mai multe oferte și reduceri eMAG cuptoare și plite găsiți - AICI. 

 

eMAG electrocasnice. Oferte și la Arctic

Pachet promo: Cuptor incorporabil Arctic AROIG21102, Gaz, 66 l, Grill, Clasa A, Inox + Plita incorporabila Arctic ARBG64120SX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox. Mai multe oferte și reduceri eMAG cuptoare și plite găsiți - AICI. 

Pachet promo: Cuptor incorporabil Electrolux EOA3400AOX, Electric, 72 l, Clasa A, Curatare catalitica, Inox + Plita incorporabila Electrolux EGH6343BOX, gaz, 4 arzatoare, 60 cm, Aprindere electrica, gratare fonta, Inox. Mai multe oferte și reduceri eMAG cuptoare și plite găsiți - AICI. 

eMAG electrocasnice – Masina de spalat rufe Whirlpool

Prima oferta pe care noi v-o recomandam cu toata increderea este pentru o masina de spalat rufe fabricata chiar de Whirlpool, unul dintre cele mai puternice branduri in materie de electrocasnice si in special de masini de spalat rufe. Masina de la Whirlpool are functia 6th Sense Control, capacitate de incarcare de pana la 6kg, 1200 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++. Oferta o gasiti AICI.

eMAG electrocasnice– Plita incorporabila

Continuam cu o plita incorporabila in mobilierul de bucatarie, foarte avantajoasa dar si foarte utila si de calitate. Plita este produsa tot de Whirlpool, functioneaza pe gaz si are in dotarea sa 4 arzatoare, iar aprinderea se face electric. In plus, suprafata sa este din inox foarte usor de curatat si intretinut. Pretul il gasiti AICI.

eMAG electrocasnice – Masina de spalat vase incorporabila

Continuam tot cu un produs electrocasnic incorporabil, ideal pentru o bucatarie de mici dimensiuni. Masina de spalat vase de la Whirlpool are capacitatea de a spala pana la 10 seturi simultan, disponibile sunt 6 programe diferite, iar latimea sa este de doar 45cm. Masina face parte din clasa energetica A+, are display LED si optiune pentru programare intarziata. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

eMAG electrocasnice– Combina frigorifica

Una dintre cele mai mari reduceri o are chiar combina frigorifica de la Whirlpool pe care v-o recomandam. Stocul este limitat tocmai pentru ca pretul e foarte atragator si calitatea produsului este una foarte buna. COmbina e dotata cu doua usi, volum de 339l in cele doua compartimente si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG electrocasnice – Masina de spalat rufe 6Th Sense

36% discount are aceasta masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool care are o forta de centrifugare de 1000 rotatii pe minut, capacitate de incarcare a cuvei cu pana la 6kg de rufe murdare si face parte din clasa energetica A++. In plus, masina e dotata si cu un display LCD pe care afiseaza programele si timpul ramas. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG electrocasnice – Hota incorporabila telescopica

Foarte ieftina este si hota incorporabila telescopica de la Whirlpool care are o putere de absorbtie de 336mc pe ora si e dotata cu un singur motor. Dimensiunea hotei este de 60 cm si pretul il puteti consulta AICI.

eMAG electrocasnice– Frigider cu doua usi Whirlpool

Ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol din promotia eMAG pentru electrocasnice este cea pentru frigiderul cu doua usi Whirlpool care e dotat si cu congelator, are un volum total de depozitare de 218l, face parte din clasa energetica A+, inaltimea sa este de doar 143cm si ocupa putin spatiu iar exteriorul este din inox. Pretul frigiderului il gasiti AICI.

eMAG electrocasnice – Combina frigorifica Beko

Prima oferta pe care v-o recomandam are un discount record de 37% si este produsa de Beko. Combina frigorifica de la Beko e dotata cu doua usi, are volum de depozitare in cele doua compartimente de 347l, face parte din clasa energetica A+ si foloseste functia speciala NeoFrost pentru a nu produce gheata. In plus, combina are inaltime de 201cm si un strat de inox la exterior. Pretul il gasiti AICI.

eMAG electrocasnice – Masina de spalat vase incorporabila Bosch

Masina de spalat vase ar trebui sa nu lipseasca din nicio bucatarie, tocmai din acest motiv cei de la eMAG vin cu o oferta speciala si un pret mai accesibil ca niciodata. Masina de la Bosch are reducere de 34%, este incorporabila in mobilierul de bucatarie si poate spala pana la 12 seturi de vase deodata. Masina are 5 programe disponibile, face parte din clasa energetica A+ si are o latime de 60cm. Oferta o puteti consulta AICI.

eMAG electrocasnice – Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint

Hotpoint este un brand renumit de electrocasnice, in special pentru preturile foarte avantajoase, dar si pentru calitatea produselor. Masina de spalat rufe pe care v-o recomandam de la Hotpoint are o reducere de pret de 27% la eMAG chiar acum, capacitatea sa de incarcare este de 6kg, are 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Toate detaliile ofertei si pretul le gasesti AICI.

eMAG electrocasnice – Aragaz Hansa

Continuam prezentarea ofertelor incredibil de bune cu un aragaz de la Hansa ce are discount de 41%. Aragazul este unul dintre cele mai ieftine disponibile pe piata, are 4 arzatoare si functioneaza pe gaz. Aragazul are o latime de 50cm si pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG electrocasnice – Pachet cuptor si plita

Un pachet special cu oferta ce are reducere mare este acesta promotional pentru cuptorul si plita incorporabile de la Arctic. Cuptorul fiunctioneaza pe gaz, are volum de 66l si functie de grill, facand parte din clasa energetica A. Plita este si ea incorporabila, functioneaza pe gaz, are 4 arzatoare si aprindere electrica, iar la exterior un strat de inox usor de curatat. Oferta promotionala poate fi vazuta AICI.

eMAG electrocasnice – Frigider Sharp

Frigideru de la Sharp este unul foarte simplu, minimalist, dotat cu 2 usi si congelator. Frigiderul are functie de direct cooling pentru a pastra mai multa vreme alimentele proaspete, volumul de depozitare este de 227l si face parte din clasa energetica A+. Inaltimea frigiderului este de doar 144cm. Oferta o gasiti AICI.

eMAG electrocasnice – Cuptor cu microunde Haier

Ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este pentru un cuptor cu microunde foarte avantajos: reducere de 43% si pret de putin peste 100 de lei. Cuptorul are o putere de 700W si volum de 20l. Pretul poate fi gasit AICI.


Mai multe articole despre:
Vinerea Neagră black friday emag electrocasnice