MENIU

eMAG - Electrocasnice mari, reduceri foarte mari, plus transport gratuit - Top 7 oferte

eMAG are o multime de reduceri pentru produsele electrocasnice mari. Nu ratati ocazia si aruncati o privire peste oferte. 

eMAG – Lista completa cu electrocasnicele aflate la oferta poate fi consultata AICI.

eMAG a inceput luna mai bine ca niciodata si are promotii foarte avantajoase, printre care si una la electrocasnicele mari. Am selectat si noi 7 dintre ofertele ce ne-au atras atentia si vi le prezentam in cadrul articolului, mai jos:

eMAG – Masina de spalat rufe Whirlpool

Prima oferta pe care noi v-o recomandam cu toata increderea este pentru o masina de spalat rufe fabricata chiar de Whirlpool, unul dintre cele mai puternice branduri in materie de electrocasnice si in special de masini de spalat rufe. Masina de la Whirlpool are functia 6th Sense Control, capacitate de incarcare de pana la 6kg, 1200 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Plita incorporabila

Continuam cu o plita incorporabila in mobilierul de bucatarie, foarte avantajoasa dar si foarte utila si de calitate. Plita este produsa tot de Whirlpool, functioneaza pe gaz si are in dotarea sa 4 arzatoare, iar aprinderea se face electric. In plus, suprafata sa este din inox foarte usor de curatat si intretinut. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Masina de spalat vase incorporabila

Continuam tot cu un produs electrocasnic incorporabil, ideal pentru o bucatarie de mici dimensiuni. Masina de spalat vase de la Whirlpool are capacitatea de a spala pana la 10 seturi simultan, disponibile sunt 6 programe diferite, iar latimea sa este de doar 45cm. Masina face parte din clasa energetica A+, are display LED si optiune pentru programare intarziata. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Combina frigorifica

Una dintre cele mai mari reduceri o are chiar combina frigorifica de la Whirlpool pe care v-o recomandam. Stocul este limitat tocmai pentru ca pretul e foarte atragator si calitatea produsului este una foarte buna. COmbina e dotata cu doua usi, volum de 339l in cele doua compartimente si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe 6Th Sense

36% discount are aceasta masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool care are o forta de centrifugare de 1000 rotatii pe minut, capacitate de incarcare a cuvei cu pana la 6kg de rufe murdare si face parte din clasa energetica A++. In plus, masina e dotata si cu un display LCD pe care afiseaza programele si timpul ramas. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Hota incorporabila telescopica

Foarte ieftina este si hota incorporabila telescopica de la Whirlpool care are o putere de absorbtie de 336mc pe ora si e dotata cu un singur motor. Dimensiunea hotei este de 60 cm si pretul il puteti consulta AICI.

eMAG – Frigider cu doua usi Whirlpool

Ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol din promotia eMAG pentru electrocasnice este cea pentru frigiderul cu doua usi Whirlpool care e dotat si cu congelator, are un volum total de depozitare de 218l, face parte din clasa energetica A+, inaltimea sa este de doar 143cm si ocupa putin spatiu iar exteriorul este din inox. Pretul frigiderului il gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
emag saptamana electrocasnicelor