MENIU

eMAG – Electrocasnice cu reduceri de pana la 50%. Care sunt ofertele momentului

eMAG are o promotie speciala cu tot ce ai nevoie pentru casa, inclusiv electrocasnice.

eMAG – Lista tuturor ofertelor din promotia Zilele casei tale de la eMAG poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie deosebita care are loc in aceste zile si se apropie de final. Este vorba despre Zilele casei tale, promotie in cadrul carora sunt reduceri chiar si de 50%. Noi am selectat 6 oferte foarte bune de electrocasnice pe care vi le recomandam si pe care le mai gasiti in stoc limitat.

eMAG – Combina frigorifica Heinner

Prima oferta pe care v-o recomandam este pentru o combina frigorifica fabricata de Heinner. Aceasta combina are un volum de 288l pentru depozitarea alimentelor, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 185cm. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Slim Whilrpool

Continuam cu o oferta foarte buna pentru o masina de spalat rufe fabricata de Whirlpool. Aceasta masina de spalat rufe costa sub 1.000 de lei dupa reducerea de 39% de la eMAG. Masina face parte din clasa energetica A+++ si are un consum scazut de electricitate, apa si detergent. In plus, capacitatea masinii de incarcare este de pana la7 kg si are o forta de centrifugare de 1000 RPM. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Aragaz StarLight

Star Light este un brand renumit pentru electrocasnicele foarte avantajoase pe care le fabrica. In aceasta categorie de produse includem si aragazul Star Light care beneficiaza de la eMAG de un discount de 26%, este un aragaz cu 4 arzatoare, aprindere electrica si siguranta pentru plita si cuptor. Aragazul e dotat si cu functiile de grill, rotisor si timer. Exteriorul este din inox ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru curatare, iar latime aragazului este de 60cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Espressor manual DeLonghi

Cel mai renumit producator de espressoare din lume este cu siguranta DeLonghi, insa produsele lor sunt destul de scumpe in general, reflectand calitatea de standard foarte ridicat. De data asta insa va prezentam o oferta cu reducere de 40% pentru espressorul manual de la DeLonghi care e dotat cu dispozitiv de spumare, sistem cappuccino si care lucreaza sub o presiune de 15bar. Rezervorul espressorului este de 1l iar oprirea se face automat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Aparat de aer conditionat LG Econo Inverter

Temperaturile foarte ridicate au inceput deja sa apara, asa ca veti avea nevoie cu siguranta in miezul verii de un aparat de aer conditionat puternic si rezistent. Recomandarea noastra este sa profitati acum din plin de aparatul LG ECono Invertar ce se vinde la eMAG cu discount consistent si o garantie de 36 de luni. Aparatul de aer conditionat are putere de 9000 BTU, face parte din clasa energetica A+, e dotat cu functia JetCool si are filtru de protectie dublu, dar si funtie de autocuratare incorporata. Pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG – Televizor LED Smart LG

Ultima reducere din cadrul promotiei pentru casa pe care v-o prezentam in acest articol de la eMAG este pentru televizorul LED Smart LG. Televizorul este inteligent, foloseste sistem de operare Android si este foarte usor si intuitiv de folosit, diagonala display-ului sau este de 108cm si rezolutia cea mai puternica de pe piata 4K ULTRA HD. Pretul cu reducere de aproape 700 de lei de la eMAG poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
electrocasnice emag