MENIU

eMAG electrocasnice – Asa promotie buna nu s-a mai vazut de multa vreme

eMAG are o promotie pentru electrocasnice mai avantajoasa ca niciodata. Ofertele includ si posibilitatea de buy back de pana la 250 de lei si o surpriza cadou la achizitionare.

eMAG – Lista electrocasnicelor aflate la promotie poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are o promotie noua pentru electrocasnice. Ofertele includ destule reduceri de pana la 30%, insa la fel de interesanta este si optiunea de buy back prin care puteti da un produs electrocasnic vechi contra unei reduceri de 250 de lei. In plus, la orice produs electrocasnic cumparat primiti si un cadou. Va recomandam sa incercati si optiunea de garantie extinsa prin care contra unei sume modice va puteti prelungi garantia cu 1 sau 2 ani de zile dar aveti si alte beneficii, cum ar fi prioritatea in service dar si optiunile de pick up si livrare gratuita a produsului si chiar inlocuirea sa.

eMAG – Combina frigorifica Beko

Prima oferta pe care v-o prezentam este pentru combina frigorifica de la Beko. Aceasta combina are doua usi, pe cea superioara e dotata atat cu un dispenser pentru apa rece cat si cu un display. Combina are volum de depozitare pentru alimente de pana la 325l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 201cm. Toate detaliile ofertei si pretul minim istoric cu 34% reducere pot fi gasite AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Whirlpool

Continuam cu o oferta foarte buna pentru o masina de spalat rufe de la Whirlpool ce are functia specifica 6th sense colours. Capacitatea de umplere a cuvei este de 6kg rufe murdare, are o forta de centrifugare de 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG – Combina frigorifica Arctic

Combina de la Arctic e fabricata chiar in Romania si are unul dintre cele mai avantajoase preturi si raporturi calitate/pret. COmbina are doua usi, volum de 295l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 185cm. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Side by Side Samsung

Cele mai apreciate frigidere in ultima perioada sunt cele de tip Side by Side. Noi va recomandam unul dintre cele mai ieftine modele, dar si foarte performant. Side by side de la Samsung are un volum de depozitare de 569l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 179cm. Exteriorul este de grafit metalizat si are un design care se potriveste foarte bine in orice bucatarie. Oferta completa o gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
emag