MENIU

eMAG Crazy Days – Am gasit cele mai bune oferte din promotia cu reduceri de 50%

eMAG Crazy Days vine cu reduceri cu adevarat nebune. Preturile sunt scazute in foarte multe cazuri cu 50%.

eMAG Crazy Days – Lista tuturor ofertelor din promotie poate fi consultata AICI.

eMAG Crazy Days este o promotie foarte importanta a celui mai mare retailer online din Romania care ne ia prin surprindere intotdeauna. Pe finalul acestei luni, cei de la eMAG au o saptamana de reduceri de 50% pentru o multime de produse. Iata ofertele care ne-au atras noua atentia:

eMAG Crazy Days – Samsung Galaxy S7

Prima oferta cu reduceri foarte mari este cea pentru Galaxy S7 al carui pret a scazut foarte mult dupa aparitia noului varf de gama de la Samsung. Telefonul cel mai avantajos este cel cu memorie de 32GB, functie 4G si culoare GOLD. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG Crazy Days – Telefoane Allview

Discounturi de pana la 35% pentru un numar foarte mare de modele de telefoane mobile de la Allview. Preturile sunt foarte accesibile si gasiti modele pe care le puteti achizitiona chiar si cu un buget mult redus, nefacand rabat de la calitatea tehnologiei cu care sunt dotate telefoanele. Gama completa cu preturile poate fi consultata AICI.

eMAG Crazy Days – Laptop Asus

Reducere de 26% pentru laptopul foarte performant de la Asus. Acest laptop are un procesor Intel Core i7 cu o frecventa de 2.6 Ghz. Dimensiunea laptopului este de 15.6 inch, are rezolutie Full HD, memorie de 8GB si spatiu de stocare 256GB. O alta calitate a acestui laptop aflat la oferta este placa video performanta cu care este dotat, un model nVidia GeForce GTX 950M de 4GB. Pretul sau il gasiti AICI.

eMAG Crazy Days – Televizor LED smart LG

Este probabil cel mai ieftin televizor pe care il gasiti pe piata in acest moment care sa fie dotat si cu toate functiile Smart, posibilitate de conectare la internet si la dispozitivele mobile din jurul sau, dar si o rezolutie 4K ULTRA HD, cea mai performanta din acest moment. Pretul este mult sub 2.000 de lei pentru televizor care are o diagonala de 108cm, iar oferta cu discount de 27% poate fi gasita AICI.

eMAG Crazy Days – Masina de spalat rufe Whirlpool

Cel mai renumit brand care produce masini de spalat rufe este cu siguranta Whirlpool, care s-a impus pe aceasta piata in urma cu multi ani, astfel calitatea masinii pe care v-o recomandam este garantata. Aceasta masina de spalat rufe are o reducere de pret de 40%, este un model SLIM cu functie speciala 6th Sense colours, 1200 RPM la centrifugare, capacitate de incarcare a cuvei de pana la 6kg rufe murdare si face parte din clasa energetica A+++. Oferta o gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag crazy days