MENIU

eMAG Costume de baie – Care sunt cele mai sexy modele

eMAG Costume de baie – Oferte peste oferte de sezon la cel mai mare retailer online din Romania. O gama diversificata de costume de baie e disponibila.

eMAG Costume de baie – Toate modelele aflate la promotie pot fi vazute AICI.

eMAG Costume de baie – Promotie surprinzatoare si foarte avantajoasa pentru costumele de baie de dama de la eMAG. Preturile incep de la doar 27 de lei pentru un costum de baie de cea mai buna calitate.  Iata top 5 cele mai sexy si mai vandute costume de baie.

eMAG Costume de baie – Top Ten, imprimeu banane

Primul costum de baie pe care vi-l prezentam este unul dintre cele mai populare si cele mai ieftine produse din oferta. Costumul e alcatuit din doua piese, simplu, cu captuseala, format din sutien cupa cu burete detasabil, prindere reglabila dupa gat si la spate cu snur impletit, chilotul este normal, cu snur pe laterale, reglabil. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Costum de baie – Ysabelmora

Costumul de baie modelator face parte din noua colectie de lux a anului 2017. Modelul are un imprimeu ochi de tigru dominat de culori intense care exprima energia libertatii de miscare. Costumul imbina cele mai noi tendinte in materie de design si e special conceput pentru a satisface dorintele si exigentele oricarei domnisoare si doamne. Mai multe detalii si poze gasiti AICI.

eMAG Costum de baie – Hot Chains Star Shiners

Stoc limitat pentru acest costum de baie de la Star Shiners, Hot Chains. Costumul este din doua piese, bust buretat cu push-up, iar compozitia costumului este 82% poliamid si 18% elastan. Oferta foarte avantajoasa poate fi gasita AICI.

eMAG Costum de baie – Mango Star Shiners

Costum de baie foarte popular de la Mango, oferta limitata la eMAG. Costumul de baie este brodat, hand made si alcatuit din doua piese. COmpozitia texturii este 92% poliamid si 8% elastan. Puteti vedea mai multe imagini si pretul AICI.

eMAG Costum de baie – Mania Luxury

Ultimul costum de baie pe care vi-l prezentam este complet negru, de la Mania Luxury, are un pret avantajos si o reducere foarte mare, este un costum intreg insa cu marginile decupate. Oferta poate fi consultata la URMATORUL LINK.

Mai multe articole despre:
emag