MENIU

eMAG – Ce gasesti bun in acest sfarsit de saptamana pe site-ul celui mai mare retailer online din Ro

eMAG pregateste un weekend plin de surprize si reduceri. Stati pregatiti pentru cumparaturi.

eMAG – Lista tuturor ofertelor disponibile in acest sfarsit de saptamana la eMAG poate fi consultata AICI.

Cel mai mare retailer online din Romania pregateste un weekend de foc cu reduceri multe. Incepand chiar de vineri sunt multe reduceri pe site-ul magazinului online pentru diferite articole. Noi le-am strans pe toate la un loc si vi le prezentam pentru a va fi mai usor sa va orientati spre ceea ce va intereseaza.

Pare sa fie primul weekend special din 2018 in care cumparaturile merita facute online. Fie ca vorbim de articole de imbracaminte sau electrocasnice, de la televizoare la telefoane mobile, tablete si laptopuri, toate au cate o oferta avantajoasa ce merita studiata mai in amanunt.

Electronic Days – Sfarsit de promotie

Pe parcursul intregii saptamani la eMAG a avut loc o promotie inedita pentru mai multe produse electronice, dupa cum ii spune si numele promotiei:  Electronic Days. Ofertele au reduceri de 40%, reale, impresionante, iar produsele vizate sunt televizoare, oferte pentru produse din categoria audio, gaming, foto video.

Noi va recomandam sa va orientat in special catre ofertele de televizoare pentru ca gasiti cam tot ce va puteti dori: toate rezolutiile si toate dimensiunile la preturi cu scaderi. Puteti vedea promotia Electronic Days daca accesati URMATORUL LINK.

eMAG Flash Deals

O alta promotie interesanta care da startul acestui weekend deosebit de reduceri este cea care se numeste Flash Deals. Acest tip de promotie este nou si de mare succes. Regulile sunt simple si foarte provocatoare.

Timp de doar cateva zeci de minute, undeva intre 3 ore si jumatate sau 2 ore, cel mai mare retailer online din ROmania afiseaza pe site-ul sau un numar limitat de oferte foarte avantajoase. De obicei acestea se epuizeaza rapid, asa ca trebuie sa stati cu ochii pe site. Aceasta promotie se desfasoara vineri si poate fi studiata in amanunt la URMATOAREA ADRESA.

Weekend superstars

Nu in ultimul rand, cireasa de pe tortul acestui weekend o sa fie promotia Weekend  Superstars, o promotie inedita prin care reducerile sunt vedetele principale.

De pe 27 până pe 28 ianuarie, Weekend Superstars revine la eMAG cu reduceri-vedetă de până la 40%! La cererea clienților eMAG care și-au luat bilete în primul rând și la edițiile trecute, se întorc super ofertele la o multitudine de produse, de la laptopuri, telefoane și televizoare, până la electrocasnice, cosmetice, articole pentru copii sau produse pentru casă, printre multe, multe altele.

Mai multe articole despre:
emag weekend superstars