MENIU

eMAG – Cat costa ochelarii VR in Romania si ce poti face cu ei

Ochelarii de tip VR sunt disponibili si in oferta eMAG si preturile nu sunt chiar atat de mari pe cat ai fi tentat sa iti imaginezi.

eMAG – Toate ofertele eMAG pentru ochelarii de tip VR pot fi gasite AICI.

eMAG are o multime de reduceri si de produse si gadgeturi de ultima ora. Preturile au scazut mult, mai ales ca in aceasta saptamana se desfasoara promotia speciala de la eMAG care se numeste IT MOBILE DAYS care cuprinde si ochelarii de realitate virtuala.

Desi oferta pentru acest tip de ochelari nu este foarte diversificata, cu toate astea aveti de unde alege, putinele modele fiind cu preturi pentru toate buzunarele, in functie de preferinte.

eMAG – Samsung Gear VR

Ochelarii de realitate virtuala de la Samsung sunt cei mai renumiti dintre modelele pe care urmeaza sa vi le prezentam, dar sunt si la oferta speciala de la eMAG, asa ca pretul este unul la promotie. Ochelarii sunt Frost White si beneficiaza de un mic discount de 5%. Toate detaliile le gasiti AICI.

eMAG – Ochelari realitate virtuala Homido VR 3D

O alta pereche de ochelari, ceva mai ieftini dar tot de mare calitate, care au optiunea si 3D sunt cei produsi de un brand mai putin cunoscut in Romania: Homido. Ochelarii VR 3D au o reducere de 10% de la eMAG si toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Ochelari WOW

World of Emotion 3D sunt o pereche de ochelari foarte avantajosi si care sunt accesibili cu un buget redus. Acesti ochelari au discount de la eMAG de 14%. Sunt compatibili cu smartphone-uri cu diagonal intre 4.7 inch si 6. Potrivirea este optima si ofera confort, formatul este stereo side by side pentru imagini 3D si videoclipuri. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – e-Boda

Ultima pereche de ochelari pe care v-o prezentam este si cea mai avantajoasa din punct de vedere al bugetului: eMAG vine cu o reducere de 23%. Ocheralii eboda Avatar VR au culoarea alba, functioneaza pentru telefoane cu diagonal ecranului de 4.7 inch si 6 inch. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag