MENIU

eMAG – Care sunt cele mai bune promotii din aceasta saptamana

eMAG are saptamanal fel de fel de promotii speciale. In aceasta saptamana, o multime de oferte au fost disponibile si continua sa aiba discount si in weekend.

eMAG – Lista cu toate promotiile din aceasta saptamana poate fi consultata AICI.

eMAG anunta in aceasta saptamana ca e sfarsitul toamnei, insa nu si al surprizelor. In aceasta saptamana, la eMAG sunt reduceri de pana la 50%, ca sa iti fie mai usor sa te pregatesti pentru iarna si luna cadourilor. De la telefoane la parfumuri, de la hrana pentru animale la electrocasnice si de la decoratiuni de iarna la laptopuri, ai nenumarate produse la preturi de sarbatoare.

eMAG – Telefoane mobile Asus

Telefoanele mobile de la Asus sunt performante, smartphone-uri ca au reduceri de pana la 25% pentru cele mai multe modele cu care poti experimenta tehnologia de varf. Printre cele mai bune telefoane si mai achizitionate de la eMAG sunt Asus ZEN FONE 3 care e dotat cu functia de dual sim, 32GB memorie si 4G, dar si ZEN FONE 2 care costa doar putin peste 1.000 de lei. Toate ofertele le gasiti AICI.

eMAG – Telefoane mobile LG

O alta categorie de telefoane mobile ce au mari reduceri, de pana la 25% in aceasta saptamana, sunt cele produse de la LG care exceleaza la capitolul design elegant si performanta maxima.

Telefonul LG G4 este cel pe care vi-l recomandam cu incredere, modelul cu spatele acoperit in piele ce are un design deosebit, dar si performantele sunt importante: 32GB memorie, functie 4G si multe altele. Consultati toate ofertele AICI.

eMAG – Bratari fitness

Bratarile fitness va ajuta sa monitoriazati mai multe functii, numarul de pasi, dar si pulsul sau activitatea fizica, in functie de performantele modelului. In ciuda credintei populare, bratarile fitness nu sunt atat de scumpe, preturile incep la eMAG de la doar 69 de lei. Ofertele complete le gasiti AICI.

eMAG – Laptopuri de gaming

Pentru pasionatii de gaming, cei de la eMAG au pregatit cateva configuratii de laptopuri surpriza. Preturile sunt acceptabile, tinand cont ca vorbim despre configuratii si placi video foarte puternice ce trebuie sa reziste celor mai sofisticate cerinte. Laptopurile au preturi incepand de la 2399 lei si pot fi vazute AICI.

eMAG – Televizoare

Studiile arata ca in aceasta perioada, in timpul Black Friday si dupa, cele mai vandute produse sunt televizoarele. Din fericire, chiar in aceasta perioada se inregistreaza cele mai mari reduceri pentru cele mai bune televizoare, iar eMAG nu duce deloc lipsa de oferte. Preturile incep de la doar 399 de lei, dar gasiti si televizoare foarte performante la preturi mai bune ca niciodata. Toate modelele de la promotie pot fi gasite AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag