MENIU

eMAG – Campania IT Mobile Days aduce reduceri de peste 30% pentru o multime de telefoane mobile

eMAG – IT Mobile Days este o promotie desfasurata din timp in timp la eMAG care aduce reduceri foarte mari la telefoane, tablete dar si laptopuri.

eMAG – Lista produselor la reducere cu 30% la IT Mobile Days poate fi consultata AICI.

In continuare, noi am selectat din promotia IT Mobile Days de la eMAG doar telefoanele mobile cele mai ravnite ale momentului si care au reduceri la cel mai mare magazine online din Romania de pana la 30%.

Cum era si de asteptat, in oferta de la eMAG este intrecere intre preturile telefoanelor Samsung si iPhone, care au reduceri semnificative, dar gasiti preturi chiar si mai competitive pentru branduri precum Allview sau Huawei. Cercetati cu atentie selectia facuta de noi mai jos.

eMAG – IT Mobile Days – Samsung Galaxy S7

Exista multe voci care spun ca acest telefon este cel mai puternic din lume in acest moment. Ramane ca voi sa decideti daca credeti ca merita pretul pe care il gasiti acum la eMAG in cadrul promotiei IT MOBILE DAYS. Samsung Galaxy S7 are o memorie de 32 GB care poate fi insa extinsa. Promotia poate fi gasita AICI.

eMAG – Samsung I9301i – IT MOBILE DAYS

In cadrul promotiei de la eMAG mai gasim si alte modele produse de Samsung, insa cel mai avantajos si mai pun raport calitate pret, dar si cel mai mare discount, le are Samsung Galaxy S3 Neo. Pretul cu reducere de peste 20% poate fi gasit AICI.

eMAG – IT MOBILE DAYS – Samsung Galaxy S6

In momentul in care a fost lansat S7, pretul lui Galaxy S6 a scazut dramatic desi calitatea este la cele mai inalte standarde. Acum, ca se afla in cadrul campaniei IT MOBILE DAYS de la eMAG, telefonul Galaxy S6 cu memorie de 32 GB si culoare BLUE are cea mai buna oferta de pe piata. Puteti vedea pretul exact AICI.

IT MOBILE DAYS  la eMAG – Apple iPhone 6

Nu stim daca se incadreaza ca fiind cel mai bun telefon mobil din lume, insa cel mai vandut din acest moment cu siguranta este. Iphone 6 are acum la eMAG si un pret destul de bun pentru variant cu 64GB, spatiu sufficient pentru a stoca o cantitate uriasa de fotografii si filmari dar si aplicatii. Pretul de la IT MOBILE DAYS poate fi gasit AICI.

IT MOBILE DAYS – iPhone 6S la eMAG

Urmatorul model pe care vi-l prezentam  are un mic discount de 5%, foarte important insa. Telefonul mobil e dotat cu o memorie de 16 GB si aceasta nu poate fi extinsa, iar fata de modelul classic de la Apple, acesta are un display ceva mai mare. Oferta de la eMAG pentru iPhone 6S poate fi gasita AICI.

IT MOBILE DAYS la eMAG – Huawei Mate S

Pretul acestui telefon mobil de la eMAG este absolut imbatabil. Telefonul present in promotia IT MOBILE DAYS are o memorie de 4GB, culoarea superba Mystic Champagne si foloseste functia 4G. Pretul telefonului poate fi gasit AICI.

eMAG – Apple iPhone 5S – IT MOBILE DAYS

iPhone 5S are o memorie de 16 GB si are un pret scazut cu 23% in cadrul IT MOBILE DAYS de la eMAG. Telefonul are un pret excellent ce ajunge chiar sub 1800 de lei si oferta complete poate fi gasita AICI.

eMAG – Allview A7 LITE – IT MOBILE DAYS

Telefonul mobil Allview A7 LITE are capacitatea de a administra doua cartel SIM, memorie de 8GB care poate fi extinsa, un display cu dimensiunea de 5 inch si 1 gb RAM memorie. In plus, camera foto a telefonului are 5 MP. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – IT MOBILE DAYS – Lenovo A6010

Este unul dintre cele mai ieftine telefoane mobile pe care vi le prezentam in cadrul acestui articol si are si o reducere foarte buna de pret. Lenovo A6010 are capacitatea de a administra doua cartel SIM, are 8GB memorie si functia 4G pentru transfer rapid de date. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6 Edge

Reducere de 18% rar exista pentru un telefon precum Samsung Galaxy S6 EDGE. Acest model present in oferta celor de la eMAG in promotia IT MOBILE DAYS are o memorie de 32 GB. Toate detaliile despre oferta le gasiti AICI.

eMAG – Huawei P8 Lite – IT MOBILE DAYS

Un alt telefon cu performante foarte bune si cu capacitate de dual sim este acest model de la Huawei care are reducere de 23% in cadrul IT MOBILE DAYS de la eMAG. Telefonul are memorie de 16 GB si 4G. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Asus ZENfONE 2 LASER

Un telefon uluitor cu pret sub 1000 de lei la eMAG in cadrul promotiei IT MOBILE DAYS. Telefonul are dual sim, 4G si memorie de 16 GB care poate fi extinsa. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG  - Allview X2 Soul Mini

Tot un telefon ieftin dar si cu design foarte interesant este Allview X2 Soul Mini. Telefonul are 16 GB memorie, este foarte subtire, aproape 5mm si are reducere de la eMAG in cadrul IT MOBILE DAYS de 25%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – IT MOBILE DAYS – iPhone SE

Despre acest telefon mobil se spune ca este cel mai ieftin produs de Apple si are o memorie de 16 GB, dar si functie de 4G si toata calitatea produsa de Apple. Oferta si detaliile acestui nou telefon pot fi gasite AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
null