MENIU

eMAG – Cadouri de Paste pentru toata lumea – 7 idei de surprize pentru fiecare membru al familiei

eMAG – Cadouri de Paste – Oferte peste oferte la cel mai mare retailer online din Romania. Ai de unde alege cadouri pentru cei dragi.

eMAG – Cadouri de Paste – Lista completa cu toate ideile de cadouri poate fi consultata AICI.

eMAG – Cadouri de Paste – Ne-am gandit sa profitam din plin de ofertele foarte bune de care dispune eMAG in aceasta perioada si sa cautam 7 idei de cadouri pentru diferiti membri ai familiei. Cei de la eMAG desfasoara in aceasta perioada o promotie ampla cu discounturi de pana la 50% la peste un milion de oferte. Uite ce am ales noi:

eMAG – Cadouri de Paste – Motocicleta Molto Premium all-road

Incepem cu cadourile pentru cei mici, mai exact pentru orice baietel de peste 2 ani. Aceasta motocicleta de jucarie este foarte rezistenta, are roti dure ce rezista inclusiv pe nisip si suporta o greutate de pana la 25 de kilograme. Modalitatea de deplasare a motocicletei este doar prin impingere, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji pentru viteza pe care ar putea sa o prinda. Pretul motocicletei de jucarie il gasiti AICI.

eMAG – Cadouri de Paste

Daca in prima faza am ales un cadou pentru un baietel, iata ca nu ramanem datori nici pentru fetite si alegem tot o jucarie care incurajeaza miscarea in aer liber: bicicleta Mondo. Bicicleta este dotata cu roti ajutatoare si cu cosulet pentru transport. Rotile sunt din cauciuc, e dotata cu frana si spate si fata, cadru metalic si claxon, dar si o masca de protectie pentru lant. Pretul la reducere il gasiti AICI.

eMAG – Cadouri de Paste – Puzzle Ravensburger 3D Empire State Building

Sinceri sa fim, acest cadou poate fi adresat oricui e pasionat de puzzle, sau chiar pentru intreaga familie, fiind o buna modalitate pentru relaxare impreuna. Puzzle-ul reprezinta o cladire celebra din New York in format 3D si are 216 piese, suficient sa va dea de lucru o vreme indelungata. Pretul cu reducere de 30% il gasiti AICI.

eMAG – Cadouri de Paste – Mini Skateboard copii Globo

Skateboardul are 43cm lungime si este colorat cu model masini. Platforma curbata accentuat la capete si in lateral este confectionata din 7 straturi de lemn. Rotile sunt albe, din silicon, rulmenti ABEC 5 carbon steel iar materialul sasiului este aluminiu. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Cadouri de Paste – Laptop Dell Inspirion 3552

Un laptop performant poate fi cadoul perfect pentru oricare membru al familiei. Modelul ales de noi este unul foarte accesibil cu un buget mic. Laptopul Dell Inspirion 3552 are un procesor Intel Celeron cu frecventa de 1.6Ghz, display cu diagonala de 15.6 inch, 4GB si spatiu de stocare de 500GB, dar e dotat si cu unitate optica de DVD-rw. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Cadouri de Paste – Telefon mobil Samsung Galaxy S7

La fel de bine precum laptopul prezentat mai devreme si acest telefon mobil de ultima generatie poate sa constituie un cadou ideal pentru oricare membru al familiei. Telefonul S7 de la Samsung are o memorie de doar 32GB si un pret putin peste 2.000 de lei. Toate detaliile ofertei de Paste pot fi gasite AICI.

eMAG – Cadouri de Paste – Perie rotativa Rowenta Brush Activ

Ultima oferta pe care v-o recomandam este special destinata doamnelor sau domnisoarelor: o perie rotativa performanta. Modelul ales de noi este produs de Rowenta. Peria rotativa e dotata cu 2 capete de perii, are putere de 1000W si functioneaza pe doua viteze. Toate detaliile sunt AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag cadouri de Paşte