MENIU

eMAG Blue Week – 4 categorii de produse extrem de bune care au reduceri de pana la 40%

eMAG are o saptamana dedicata reducerilor produselor de la Samsung. Ofertele sunt extrem de avantajoase si aduc discounturi de pana la 40%.

eMAG – Lista tuturor produselor Samsung ce beneficiaza de reduceri impresionante de pana la 40% poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are periodic reduceri la diferite produse si diferite campanii de reduceri ce vizeaza anumite categorii de produse. De data asta vorbim despre un brand care e vizat de reduceri mari de tot. Samsung s-a impus pe piata electrocasnicelor mari si mici dar si pe piata telefoanelor mobile de multa vreme. Preturile produselor lor sunt ceva mai mari in general tocmai pentru ca sunt de o calitate desavarsita.

In cadrul promotiei de la eMAG, numita Blue Week, sunt o multime de reduceri ce ating cote chiar de pana la 40%.

eMAG – Samsung Blue Week – Televizoare si audio video

Prima categorie de produse pe care v-o recomandam si care sunt produse de Samsung, sunt televizoarele. Fie ca vorbim de televizoare 4K ULTRA HD, QLED sau televizoare curbate, toate au reduceri ce ating chiar si cota de 40% la emAG si in plus gasiti si cateva oferte bune de soundbar.

Toate detaliile sunt AICI.

eMAG – IT si Mobile Samsung

La aceasta categorie de produse domina desigur telefoanele mobile. Gasiti reduceri impresionante de 36% pentru Samsung Galaxy S9 dar si reduceri mai mari pentru modelele mai vechi. In plus aveti o gama variata de accesorii de telefoane dar si de tablete. Desigur si o multime de modele de tablete avantajoase si cu procesoare puternice. Pe langa toate astea, gasiti preturi bune si la wearables si gadgeturi.

Ofertele complete sunt listate AICI.

eMAG – Samsung – Electrocasnice si climatizare

Trecem la categoriile mai putin populare, dar foarte avantajoase si utile: electrocasnicele si produsele de climatizare. Mai exact, aici gasiti aparate frigorifice produse de Samsung si comercializate de eMAG cu reduceri de pana la 40%, masini de spalat rufe si uscatoare, masini de spalat rufe cu noua tehnologie quick drive, masini de spalat vase, o multime de incorporabile, cuptoare cu microunde si aparate de aer conditionat.

Ofertele sunt AICI.

eMAG – Aspiratoare Samsung

Promotia de la eMAG dedica o intreaga categorie aspiratoarelor de la Samsung care sunt foarte avantajoase si puternice. Sunt disponibile multiple modele de aspiratoare fara sac, cu sac sau verticale dar si roboti de aspirare foarte utili.

Ofertele pot fi gasite AICI.

Mai multe articole despre:
null