MENIU

eMAG – Astea sunt cele mai vandute frigidere de tip Side by Side

eMAG are in oferta sa o multime de frigidere de tip Side by Side, cele mai populare frigidere ale momentului.    

eMAG – Lista completa cu frigiderele de tip Side by Side care se gasesc la comercializare poate fi consultata accesand  URMATORUL LINK.

eMAG are o multime de oferte bune pentru electrocasnicele mari, insa cele mai populare in ultima vreme par sa fie frigiderele mari de tip Side by Side. Aceste frigidere au usi generoase, spatiu mare de depozitare pentru alimente si tot felul de functii speciale.

In plus, frigiderele de acest tip arata si foarte bine, sunt aspectuase si se potrivesc bine in orice bucatarie. Va prezentam si noi cele mai interesante oferte si cele mai vandute frigidere de pe eMAG.

 

eMAG – Frigider Beko

Primul model pe care vi-l prezentam si recomandam este cel mai popular de pe eMAG, are si un pret cu discount de 31% in aceasta perioada, dar e si de foarte buna calitate. Vorbim despre un model Side by Side cu 450 l spatiu de depozitare pentru alimente, face parte din clasa energetica A++, are functie NeoFrost si dual cooling pentru a nu face gheata si pentru a pastra alimentele proaspete cat mai multa vreme. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Samsung

Trecem la un alt producator, cel putin tot la fel de popular ca Beko. E vorba de Samsung care are un alt model de frigider Side by Side, ceva mai scump, insa care se incadreaza intr-un buget mediu. E vorba de frigiderul cu spatiu de depozitare de 647l, foarte mare, ideal pentru o familie numeroasa, face parte din clasa energetica A+, are functie speciala Full No Frost dar si Twin. Detaliile complete le gasiti AICI.

eMAG – LG

Un alt frigider de acelasi tip, foarte popular este produs de LG, un alt brand care s-a impus pe piata electrocasnicelor mari in intreaga lume. Frigiderul foarte popular de la ei este un mode cu functie Full No Frost, un spatiu de depozitare de 601l, dozator de apa, compresor si face parte din clasa energetica A+. Oferta completa, detaliata o gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
null