MENIU

eMAG – 7 aparate de bucatarie ce au reduceri de pana la 50%

eMAG are o promotie deosebita pentru aparatele de bucatarie produse de Breville. Unele preturi sunt scazute chiar si cu 50%.

eMAG – lista completa cu aparate de bucatarie poate fi consultata AICI.

In continuare am selectat 7 oferte foarte bune pentru aparate electrocasnice necesare in bucatarie pentru a iti usura viata foarte mult. eMAG are preturi foarte bune iar calitatea produselor Breville este renumita. Aruncati o privire peste produsele urmatoare pentru a va convinge.

eMAG – Mini Blender Breville Blend Active

Un mini blender de la Breville beneficiaza de 25% discount de la eMAG. Blenderul are dimensiuni reduse si e usor de depozitat dar e foarte puternic avand 250W, 0.6 l volum si culoarea verde cu alb. Pretul exact poate fi gasit AICI.

eMAG – Sandwich maker

Daca esti fanul sandwich-urilor, atunci trebuie sa iti iei neaparat un sandwich maker cat mai profesionist, insa cele mai bune produse sunt scumpe. Acum poti beneficia de oferta de la eMAG pentru sandwich maker-ul Breville Panini ce are o capacitate de 2-3 sandwich-uri, platane plate antiaderente din inox negru. Oferta poate fi gasit AICI.

eMAG – Prajitor de paine

Este probabil una dintre cele mai mari reduceri de la eMAG: 40% discount pentru prajitorul de paine Breville ce poate sa prajeasca 2 felii la un grad de rumenire variabil, are functie de lift and look, functie de reingalzire si dezghetare, iar finisajul exterior este foarte elegant de culoarea satin rosu. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Fierbator Breville

Fierbatorul Breville Aurora de la eMAG este ideal pentru cafea sau ceai. Este dotat cu iluminare interna la punctual de fierbere, are putere de 2400W si volum de 1.5l iar finisajul este satinat rosu. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Espressor manual

Espressorul manual Breville Prima Latte are un discount la eMAG de 30%. Acest espressor are functie de spumare lapte, functie cappuccino, autocuratare, lucreaza la o presiune de 15bar, are volum de 1.5l, recipient detasabil pentru lapte de 0.3l. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Mixer cu bol

In orice bucatarie un mixer cu bol precum cel din oferta de la eMAG face adevarate minuni si usureaza munca foarte mult. Acest model de mixer de la Breville este detasabil, digital Twin Motor de 500 w cu bol rotativ de 3.8l. Mixerul mai este dotat si cu timer si soft start. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Mixer vertical Breville

Mixerul vertical de la Breville este dotat cu unv as gradat, are putere de 800W, volumul vasului este de 0.8l si viteza e variabila. Pretul de la eMAG este redus cu 30% in acest moment si poate fi consultat AICI.

Mai multe articole despre:
emag