MENIU

eMAG – 6 televizoare 4K ULTRA HD care au cele mai mici preturi - Ieftiniri mari

eMAG – promotie extraordinara la magazinul online pentru televizoare cu rezolutia cea mai puternica de pe piata: 4K ULTRA HD.

eMAG – lista completa cu televizoare 4K ULTRA HD la reducere poate fi gasita AICI.

Am alcatuit un mic top cu 7 dintre cele mai avantajoase oferte de la eMAG pentru televizoarele ce au rezolutia cea mai buna posibila: 4K ULTRA HD. Daca la inceput aceasta rezolutie ducea pretul unui televizor extrem de sus, acum a devenit mult mai accesibil un astfel de televizor.

eMAG – Televizor Philips LED

Probabil cel mai ieftin televizor cu rezolutia 4K ULTRA HD este acest Philips care nu are dimensiuni deloc mici: 109 cm diagonala. Televizorul beneficiaza de un discount de 23% in aceasta perioada si costa mult sub 2.000 de lei, ceea ce este o performanta uluitoare pentru asemenea tehnologie de ultima ora. Pretul exact in limita stocului disponibil poate fi gasit AICI.

eMAG – Smart LED Horizon

Acest televizor intruneste toate calitatile pe care ai putea sa le doresti in acest moment de la un televizor achizitionat de la eMAG: are diagonala de peste 100 cm, deci este generos ca imagine si poate fi pozitionat chiar si in sufragerie, are rezolutia 4K ULTRA HD, deci nu ai niciun fel de dubiu in privinta calitatii imaginii, si in plus este SMART si are toate functiile posibile, putand fi conectat chiar si la internet. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Televizor Philis LED

Un alt televizor de la Philips ce beneficiaza de un discount fabulous de 34% este acest Philips. Diagonala este una imensa de 139cm iar rezolutia e 4K ULTRA HD. Pretul exact il gasiti AICI.

eMAG – TV Philips

Urmatorul pe lista celor mai mari discounturi de la eMAG este acest Philips LED cu 109 cm diagonala, rezolutie 4K ULTRA HD si 23% reducere de pret. Consultati oferta disponibila AICI.

eMAG – Smart Samsung

4K ULTRA HD pentru un ULTRA SMART SAMSUNG. Reducere de 14% de la eMAG pentru acest televizor de care nu poti sa nu te indragostesti pe loc. Poate fi conectat la internet si are o diagonala de 121cm. Oferta e disponibila AICI.

eMAG – LED CURBAT Samsung

Va recomandam si un televizor curbat de la Samsung care te ajuta sa ai o viziune mai ampla asupra imaginilor pe care le urmaresti pe ecranul cu diagonala de 121cm. Televizorul are rezolutia 4K ULTRA HD si reda chiar si imagini 3D. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Smart 3D Samsung

Televizorul care le are pur si simplu pe toate este acest model de la Samsung, unul dintre cele mai de incredere branduri in domeniul tehnologiei.Televizorul are evident rezolutia 4K ULTRA HD, toate functiile unui tv smart, redare de imagini 3d si diagonala gigant de 138cm. Pretul poate fi gasi AICI.

Mai multe articole despre:
emag 4k ultra hd