MENIU

eMAG - 6 oferte de telefoane Samsung Galaxy si iPhone resigilate

eMAG are o multime de oferte resigilate printre care si cele pentru cele mai noi telefoane Samsung si Apple.

eMAG - Lista cu toate telefoanele resigilate poate fi consultata AICI.

eMAG are in promotia sa de produse resigilate mai multe oferte pentru telefoanele cele mai noi din gama Galaxy de la Samsung, dar si cele de la Apple. Am selectat 6 dintre cele mai avantajoase oferte si vi le recomandam.

eMAG - Samsung Galaxy S6 Edge

Prima oferta pe care v-o recomandam are un pret sub 2.000 de lei ceea ce este un record pentru un telefon atat de performant cum este Samsung Galaxy S6 Edge. Telefonul e dotata cu memorie de 32GB si functie 4G. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Telefon mobil Apple iPhone 6S

Tot un pret foarte avantajos are si telefonl mobil Apple iPhone 6S, unul dintre cele mai bine vandute telefoane de la eMAG, dar si in intreaga lume. Telefonul la un pret foarte bun este resigilat si are memoria cea mai mica, de 16GB, insa este suficienta pentru a stoca o multime de fotografii, filmari si mzuica. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Telefon Samsung Galaxy S6

Un model chiar si mai ieftin fata de Galaxy S6 Edge este acest model de Galaxy S6 resigilat de la eMAG. Telefonul are cea mai mica memorie din gama sa care este insa de 32gb, un spatiu suficient pentru a stoca o multime de date. Functia 4G a telefonului ajuta la transferul de date si internet de mare viteza. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - iPhone  6S Plus

Cu un ecran mai mare, telefonul iPhone 6S Plus poate fi in mod surprinzator chiar mai ieftin cu ajutorul ofertei pentru acest telefon resigilat.Telefonul e dotat cu 16GB memorie si are culoare GOLD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Telefon mobil Samsung Galaxy S7

Varful de gama al game Galaxy este modelul S7 care e foarte performant si apreciat de toti iubitorii de tehnologie de ultima ora. Telefonul are 32GB si 4G. Pretul pentru telefonul resigilat este foarte avantajos si poate fi consultat AICI.

eMAG - Apple iPhone SE

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru telefonul mobil Apple iPhone SE care este cel mai ieftin telefon produs de Apple si tocmai devine si mai ieftin cu oferta de resigilate de la eMAG. Consultati oferta completa pentru acest telefonul mobil AICI.

Mai multe articole despre:
iphone emag Samsung Galaxy resigilate