MENIU

eMAG – 6 laptopuri extreme de puternice care costa sub 3.000 de lei

eMAG are o promotie speciala cu reduceri e pana la 20% pentru laptopurile de la Asus. Merita sa aruncati o privire peste principalele oferte.

eMAG – Lista completa cu configuratiile si preturile laptopurilor Asus o puteti consulta AICI.

Magazinul online eMAG are din nou o oferta foarte buna pentru laptopuri, asa cum ne-a obisnuit de fiecare data. De data asta e vorba de laptopurile de la Asus, laptopuri alese de noi sa se incadreze intr-un buget intre 2.000 si 3.000 de lei. Configuratiile sunt cam cele mai puternice pe care le gasiti pe piata, laptopurile mai scumpe facand diferenta doar detalii ale configuratiilor care nu schimba cu foarte mult performantele laptopului.

eMAG – 7 electrocasnice cu cele mai mari reduceri la Stock Busters

eMAG – Laptop Asus R555JB

ACEST MODEL ARE o reducere de 23% de la eMAG. Laptopul costa cu mult sub 3.000 de lei si configuratia urmatoare va va pur si simplu pe spate: procesor Intel Core i7, frecventa sa este de 2.6 Ghz pe o arhitectura Haswell, display de 15.6 inch la o rezolutie HD iar memoria este de 4GB si spatiu de stocare de 1.5TB. In plus, laptopul are placa video dedicata nVidia GeForce GT 940M de 2GB. Toate detaliile si pretul excelent pot fi gasite AICI.

eMAG – Asus ZenBook

Nu stiu de la ce vine denumirea acestui laptop de la Asus: Zen Book, dar cu siguranta cu o asemenea configuratie puternica puteti sta zen atunci cand vine vorba de instalarea oricarui joc sau software care necesita resurse mari. Laptopul are procesor Intel Core i3 de 2.3 Ghz pe cea mai noua arhitectura de procesor Skylake. Dimensiunile sunt reduse si cantareste foarte putin, fiind usor de transportat, 13.3 inch, placa video dedicate si system de operare preinstalat Windows 10. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Laptopul Asus F550JX

13% discount pentru laptopul ce are procesor Intel Core i7 de 2.6 Ghz Haswell, 15.6 inch, rezolutie Full HD, 8GB si 1 TB spatiu de stocare dar si unitate optica incorporata si placa video dedicata cu memorie de 4GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – X555LB

O reducere foarte buna are si aceste model de laptop dotat cu procesor de ultima generatie produs de Intel Core i7 de 2.4 Ghz. Laptopul este sufficient de mare de 15.6 inch, si are placa video dedicate dar si o memorie foarte generoasa. Aflati detaliile AICI.

eMAG – Laptop Asus R55JB

Un alt laptop care se incadreaza in urma acestei promotii deosebite de la eMAG in bugetul de 3.000 de lei dar care valoreaza mult mai mult este acest model dotat cu procesor Intel Core i5 de 2.8Ghz si rezolutie HD. Laptopul are 15.6 inch, 4GB si 1.5 TB spatiu de stocare. Detaliile despre placa video si pret le gasiti AICI.

eMAG – Laptop Asus T300FA

Ultimul laptop din promotia de la eMAG pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este dotat cu aceasta configuratie de exceptie si are si o reducere de 8%. Laptopul are procesor Intel Dual Core de 800 Mhz, 12.5 inch, touch screen, 4GB si 1 TB + 64GB Emmc spatiu de stocare. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag