MENIU

eMAG – 5 televizoare cu reduceri de peste 35%

eMAG are reduceri chiar si de peste 35% pentru mai multe televizoare de foarte mare calitate produse de LG.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

eMAG – Toate televizoarele cu reduceri mari pot fi gasite AICI.

eMAG are televizoare LG de mare calitate la promotie. Discounturile sunt atat de mari in unele cazuri ca ajung chiar si pana la 40%. Noi am selectat 5 dintre cele mai interesante televizoare disponibile la promotie si vi le prezentam, mai jos.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

eMAG – Televizor Smart LED LG

Primul televizor pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este unul ce are o reducere record: 42%. Televizorul are toate functiile smart disponibile, display-ul este de tip LED si este foarte generos, avand diagonala de 139cm, iar rezolutia este cea mai buna de pe piata: 4k ultra hd. Pretul cu discount 42% poate fi gasit AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

eMAG – Smart LG

Un alt televizor smart produs de LG poate fi conectat la internet, are toate functiile inteligente disponibile si display-ul este de tip LED. Diagonala televizorului ajunge la 123cm si are rezolutie 4K ULTRA HD. Oferta completa cu reducere de 1.400 de lei poate fi gasita AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

eMAG – Super UHD LG

Garantie inclusa de 24 de luni pentru televizorul SUper UHD Smart de la LG ce are o diagonala de 139cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Discountul aplicat de eMAG in acest moment pentru televizor este de 2.800 de lei, iar oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – LG OLED

Tot cu o diagonala de 139cm este si televizorul LG OLED care are un display ceva mai performant, care reda imagini la rezolutia 4K ULTRA HD. Pretul are o reducere incredibila de 5.000 de lei. Consultati oferta de la eMAG AICI.

eMAG – LG

Ultima oferta pentru un televizor LG pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este pentru un TV foarte accesibil ca pret ce are toate functiile Smart disponibile, diagonala de 108cm si rezolutie Full HD. Pretul cu reducere de 700 de lei poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag