MENIU

eMAG – 5 televizoare cu extra reduceri de pana la 20% - Diagonala 139cm – sub 2.000 de lei

eMAG are o adevarata sarbatoare a cumparaturilor online in aceste zile pe site. Online Shopping Days aduce extra reduceri pentru o multime de produse printre care si televizoare.

eMAG Online SHopping Days – Lista televizoarelor ce pot beneficia de extra reduceri poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are o promotie deosebita pe care nu a mai incercat-o pana acum. Online Shopping Days vine cu reduceri de pana la 20% pentru mai multe produse. E vorba de extra reduceri de care poti beneficia pe langa cele afisate oficial pe site.

Mai exact, trebuie sa folosesti codul de reduceri SHOPPINGDAYS atunci cand plasezi comanda online si vei beneficia de 5-10-15 sau chiar 20% extra discount pe langa discountul initial.

Noi am facut o selectie de 5 televizoare de la LG care pot beneficia de extra reduceri de 15% pe langa discounturile existente.

1 Diagonala 139 – pret sub 2000 de lei

Cea mai tare oferta dintre cele de televizoare, dupa analiza noastra asupra promotiei eMAG, este cea pentru televizorul LED Smart de la LG care beneficiaza de o diagonala impresionanta de 139cm, rezolutia cea mai puternica de pe piata 4K ULTRA HD si un pret cu 34% reducere.

Pe langa aceasta reducere, televizorul e inclus si in promotia Online SHopping Days unde mai primeste 15% reducere cu codul de voucher SHOPPINGDAYS. Pe langa asta, beneficiati i de 10% puncte de loialitate pe care le puteti folosi la urmatoarele cumparaturi si puteti achizitiona televizorul si in 36 de rate fara dobanda. Oferta completa e AICI.

eMAG – Online Shopping Days – Televizor 139cm

Tot de la LG va recomandam un televizor cu display impecabil la rezolutie OLED 4K ce ofera o experienta unica. Televizorul are 139cm diagonala, dobly vision atmos si o multime de functii smart pentru a putea accesa Facebook, Youtube, HBO GO si Netflix. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Televizor Smart LG cu diagonala de 164

Trebuie doar sa va spunem ca diagonala e de 164cm si nu aveti cum sa nu fiti impresionati de acest televizor LG. Daca va mai spunem si ca beneficiaza de o reducere initiala de 46% din pret, plus inca 15% extra reducere daca folositi voucherul SHOPPINGDAYS la achizitionare, intelegeti de ce aceasta oferta trebuie inclusa intre cele recomandate de noi. Daca nu credeti, puteti vedea oferta AICI.

eMAG – Smart LG 177

Cel mai mare televizor din aceasta oferta este acest LG cu diagonala de 177cm, ideal pentru o camera mare de zi in care sa-ti aduni toti prietenii pentru vizionarea unui meci sau a unui film. Desigur, televizorul are rezolutia 4k ultra hd pentru ca altfel nu se putea. Oferta detaliata o gasiti AICI.

eMAG – Cel mai avantajos

Privind raportul calitate/pret, unul dintre cele mai avantajoase televizoare ale promotiei este un Televizor LED Smart LG cu diagonala de 108cm si rezolutia FUll HD care poate fi achizitionat la un pret foarte mic pe care-l gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
null