MENIU

eMAG – 5 oferte de exceptie de la Lenovo

eMAG are o promotie cu reduceri de pana la 35% pentru mai multe confiuratii de laptopuri si desktopuri.

eMAG – Toate ofertele cu mari reduceri de la Lenovo pot fi gasite AICI.

eMAG are o promotie foarte avantajoasa cu reduceri pentru laptopuri, desktopuri dar si telefoane, tablete sau monitoare. Preturile sunt incredibil de bune si am selectat si noi 5 oferte pe care vi le recomandam cu toata increderea.

eMAG – Laptop Lenovo IdeaPad 100-15

Cel mai vandut laptop al brandului Lenovo la eMAG este acest model IdeaPad care costa sub 1.500 de lei si are o reducere de 15% in acest moment. Configuratia laptopului cu siguranta o sa va impresioneze: este vorba de un procesor Intel Core i3 de 2 Ghz frecventa, display de 15.6 inch, 4GB memorie si 1TB spatiu de stocare. In plsu, laptopul are si placa video nVidia de 2GB si unitate optica de tip DVD-RW. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Sistem desktop PC Lenovo IdeaCenter 300

Am selectat din ofertele promotiei si cea mai cumparata configuratie Lenovo pentru un desktop. Sistemul PC Lenovo IdeaCenter 300-20 ISH are procesor Intel Core i3 de 3.6 Ghz pe o arhitectura Skylake, 8GB memorie, 1 TB spatiu de stocare, unitate optica DVD-RW si o placa video nVidia GeForce GTX 750 de 2GB. In plus, la achizitionare aveti si o surpriza. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Telefon mobil Lenovo A7010

Acest telefon mobil este unul dintre cele mai performante produse de Lenovo si le face adevarata concurenta celor mai performante telefoane mobile ale momentului. Modelul Lenovo A7010 este cel mai vandut din oferta eMAG de telefoane mobile Lenovo si beneficiaza de un discount consistent. Memoria telefonului este de 32GB, are functie 4G si poate administra doua cartele SIM deodata. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Tableta Lenovo Tab 2

Display-ul acestei tablete va ofera o experienta de vizionare exceptionala, are 10.1 inch si este de tip IPS. Tableta Lenovo Tab 2 e dotata cu procesor Quad Core de 1.3 Ghz, 2GB memorie si un spatiu de stocare de doar 16GB, insa suficient pentru a stoca o multime de fotografii, aplicatii si chiar muzica. Pretul cu reducere de 11% de la eMAG poate fi consultat AICI.

eMAG – Monitor Lenovo LI2364D

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol de la promotia Lenovo pentru eMAG este cea a celui mai vandut monitor din oferta. Monitorul Wled Lenovo este de tip Wide, reda imagini la rezolutie Full HD, ecranul este de tip IPS si are diagonala de 23 de inch, iar conectivitatea sa este HDMI, DVI. Pretul are 10% reducere si poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
Lenovo emag