MENIU

eMAG – 5 oferte de camere video sport! Preturile incep de la 150 de lei. Cat costa GoPro Hero 4

eMAG are o multime de camere video sport in oferta sa, la preturi mai bune ca niciodata. Am ales si noi 5 dintre cele mai bune si mai interesante produse.

eMAG – Lista tuturor camerelor video sport aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are in promotia sa o multime de modele foarte ieftine de camere video de tip sport, rezistente la apa si de dimensiuni si greutate mici. Am ales si noi 5 dintre cele mai interesante oferte, inclusiv promotia pentru un model GoPro, si vi le prezentam mai jos, in cadrul articolului.

eMAG – Camera video sport Sencor 3CAM 2000

Primul model pe care vi-l prezentam este si cel mai ieftin de camera video sport. Camera video sport Sencor 3CAM 2000 are display color TFT de 1.5 inch, rezistenta la apa pana la o adancime de 60m, unghide vizibilitate de 120 grade si multe alte functii. Pretul il gasiti AICI.

eMAG  - Camera video sport iSmart Pro

Aceasta camera video sport de la iSmart Pro are rezolutie Full HD 1080, este o camera sport ultracompacta care poate filma cu 30 de frame-uri pe secunda si poate inregistra si imagini la 60 de framer-uri la rezolutie 720p. Mai multe detalii si pretul pot fi gasite AICI.

eMAG – Camera video de actiune GoXtreme Endurance 2.7k

Camerele video sport GoXtreme sunt proiectate pentru a oferi performanta optica, fie ca este vorba de video 2.7k, imagini clare, inregistrare audio stereo, au fost alese cele mai bune componente precum chipseturi cu eficienta mare si senzori de imagine de mare viteza. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Camera video sport SJCAM

Un brand mai putin cunoscut produce aceasta camera video sport SJCAM ce filmeaza la o rezolutie FULL HD 1080p si are un senzor de imagine de 14mp. Pretul la reducere al camere include un discount de 22% si oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Camera video sport Ultra hd GoPro Hero 4

Cele mai renumite camere video sport sunt cele produse de GoPro. Modelul Hero 4Black Adventure Edition Surf are o reducere de pret de 16% in acest moment si aceasta camera poate filma Ultra HD. Oferta cu reducere poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag