MENIU

eMAG. 5 frigidere si 5 masini de spalat cu vanzari bune de tot

Intreaga lista cu cele mai vandute frigidere si masini de spalat de catre eMAG poate fi consultata AICI.

Frigider Beko, cu capacitate 325 litri si dispenser apa. Este ideal pentru orice familie, pastreaza mancarea, fructele si legumele proaspete mai mult timp. Designul este foarte atragator si se potriveste cu toate stilurile. Este silentios si foarte incapator, display-ul incorporat are ca functii: redare mesaje vocale, timer si ceas. Dispozitivul de apa este foarte util, raceste rapid apa si se foloseste foarte usor. Un raport calitate pret foarte bun in acelasi timp. Iata AICI mai multe detalii despre oferta eMAG la acest frigider.

Frigider Whirlpool 6th sense, capacitate 335 litri, cu consum de energie minim, caci raceste doar atunci cand este nevoie. Senzorii 6th sense simt cresterile de temperature si restabilesc conditiile de pastrare perfecte pentru alimente. Un frigider inteligent, elegant si incapator. Iata mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG AICI,.

Frigider Arctic, cu capacitate 291 litri, un produs silentios, spatios, care raceste foarte bine. Este mic si cochet, nu ocupa prea mult spatiu, nu se simte in casa, este excelent pentru toate gusturile. Organizarea compartimentelor este foarte practica, consumul de energie este mic, iar congelatorul are compartiment de congelare rapida pentru fructe sau inghetata. Usile sunt reversibile, oferindu-ti un confort mai mare in functie de cum vrei sa-l pozitionezi, iar termostatul este ajustabil. Pentru mai multe detalii despre frigiderul vandut de eMAG intra AICI.

Frigider Samsung, No Frost, capacitate 311 litri, metal. Cu un finisaj excelent si de o calitate superioara, acest frigider este incapator, foarte bine compartimentat si cu un design foarte atragator. Culoare metalica este excelenta, deoarece nu este nevoie sa il stergi zilnic. Raceste foarte bine si foarte rapid, iar raportul calitate pret este de nota 10. Este foarte incapator, se instaleaza usor si este ideal pentru spatiile mici si mari. Mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG gasesti AICI.

Frigider Hotpoint, Full No Frost, 369 litri capacitate. Mancarea se pastreaza foarte bine in acest frigider, iar fructele si legumele nu se strica. Compratimentat inteligent si bine organizat, dar si incapator, acest frigider este perfect pentru familii mai mari. Are un design placut, este bine iluminat si raceste foarte bine. Consumul este unul mic, frigiderul fiind din gama produselor clasa A++. Iata AICI mai multe detalii despre oferta eMAG pentru acest frigider.

Masina de spalat rufe Star-Light, cu capacitate 6 kg, 1000 RPM. Masina are afisaj LED, unde se pot verifica temperatura de spalare, numarul de rotatii pe minut, daca usa este blocata sau nu, cat timp mai este pana la finalizarea programului si alte functii selectate. Consumul de energie este unul mic, iar masina are un design simplu si modern. In plus, masina are program special pentru spalarea hainelor de bebelusi. Profita de oferta eMAG si vezi AICI mai multe detalii.

Masina de spalat rufe Whirlpool, 1200 RPM, capacitate 5 kg. O masina silentioasa, care spala la fel de bine si la program scurt. Este o masina foarte simpla, excelenta pentru casele de vacanta sau pentru persoane varstnice care nu au nevoie de performanta maxima. Este eficienta si foarte silentioasa, cu durata de viata mare. Raportul calitate pre teste unul excelent. Iata AICI mai multe detalii despre masina de spalat rufe vanduta de eMAG.

Masina de spalat rufe sim Arctic, capacitate 5 kg, 1000 RPM. Design si interfata simpla si usor de folosit, o masina perfecta pentru persoanele carora nu le place sa se complice in prea multe detalii. Este practica, usor de programat, nu face zgomot, se potriveste de minune in spatii mici. Raportul calitate pret excelent pentru o masina de calitate. Vezi AICI mai multe detalii despre oferta eMAG.

Masina de spalat rufe slim LG, 1200 RPM, 6.5 kg, clasa A+++. Masina are afisaj cu touch, asadar programarea este mult mai usoara si poate fi combinata cum doresti. Masina cantareste hainele inainte de a incepe sa functioneze, iar la finalul programului masina are semnal sonor de 10 secunde. In plus, este foarte silentioasa si incapatoare, o masina pracitca si inteligenta. Iata AICI mai multe detalii tehnice despre produsul vandut de eMAG.

Masina de spalat rufe slim Indesit, capacitate 6 kg, 1200 RPM, clasa A +++. O masina silentioasa, care spala excelent la consum de energie foarte mic, fiind din gama produselor cu clasa A+++. Este usor de programat, ocupa putin spatiu si are durata de viata mare. Stoarce hainele foarte bine, astfel ca uscarea nu mai este o problema. Iata AICI mai multe detalii despre aceasta masina de spalat vanduta de eMAG.

Mai multe articole despre:
null