MENIU

eMAG – 5 electrocasnice cu pret nesperat de mic

eMAG are o promotie speciala astazi, cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate in Romania. Preturile electrocasnicelor sunt foarte mici.

eMAG – Lista completa cu electrocasnicele aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie speciala cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate. AM selectat si noi 5 oferte de electrocasnice care au preturi cu reduceri de aproape 50%. Promotiile se epuizeaza rapid, asa ca daca zariti ceva ce va atrage, nu ezitati sa achizitionati cat mai repede.

eMAG – Combina frigorifica Sharp

Prima oferta pe care v-o prezentam este o combina frigorifica ce are reducere de 42% din pret. Combina e produsa de catre Sharp, un brand foarte vechi in materie de electronice si electrocasnice. Acest model de combina are volum de depozitare de 297l, functie speciala No Frost pentru a nu produce gheata in exces si pentru a pastra alimentele proaspete o vreme indelungata si face parte din clasa energetica A++. Acest frigider e dotat cu doua usi, iar pe usa superioara are instalat un display, iar inaltimea sa este de 186cm. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Masina de spalat Arctic

Continuam cu prezentarea unor oferte imbatabile de la eMAG: masina de spalat frontala fabricata chiar in Romania, la Arctic. Masina are o reducere record de 46% in acest moment la eMAG, este un model SLIM ce poate fi depozitata cu usurinta intr-o locuinta cu spatiu restrans, are 800 Rotatii pe minut la centrifugare si capacitate de incarcare cu pana la 5kg rufe murdare. In plus, masina are LED si face parte din clasa energetica A+. Pretul ei poate fi gasit AICI.

eMAG – Cuptor incorporabil Indesit

Tot 46% discount are si cuptorul incorporabil produs de Indesit. Acest cuptor este electric, are volum de 56l, foarte incapator, face parte din clasa energetica A si stratul sau exterior este unul fabricat din inox de foarte buna calitate care va asigura o intretinere si o curatare rapida si cu usurinta. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat vase Studio Casa

Desi nu este un brand foarte cunoscut, Studio CASA are la eMAG cea mai buna oferta pentru o masina de spalat vase. Aceasta masina de spalat vase este incorporabila si are reducere de pret de 42%. Masina de la Studio Casa poate spala pana la 9 seturi de vase simultan si are 3 programe diferite. In plus, masina e foarte economicoasa, facand parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Aragaz Star Light

Ultima oferta pe care v-o recomandam din cadrul promotiei actuale de la eMAG, in cadrul acestui articol, este pentru un aragaz foarte avantajos, unul dintre cele mai ieftine de pe piata. Star Light este un brand renumit pentru preturile accesibile pe care le practica pentru electrocasnicele pe care le produce si este cazul si pentru acest aragaz ce beneficiaza de la eMAG de un discount de 31% plus un card cadou cu 10% din suma de achizitie, care poate fi utilizat la cumparaturi pe eMAG. Aragazul are aprindere electrica insa functioneaza pe gaz si e dotat cu 4 arzatoare. In plus, are siguranta la plita si cuptor si functie de grill si rotisor, avand in dotare si un timer. Latimea aragazului este de 60 cm. Intreaga oferta poate fi consultata AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
electrocasnice emag