MENIU

eMAG – 5 biblioteci superbe care schimba complet aspectul unei camere

eMAG are in oferta sa o multime de produse avantajoase, printre care chiar si cateva modele foarte frumoase de biblioteci. Preturile sunt excelente si merita profitat.

eMAG – Toate modelele de biblioteci disponibile in oferta pot fi vazute accesand URMATORUL LINK.

eMAG Black Friday

eMAG este cel mai mare retailer online si are oferte diverse din toate gamele de produse, inclusiv de mobilier. Am aruncat si noi o privire peste ofertele disponibile de biblioteci si am ramas placut surprinsi sa constatam ca exista o varietate de modele si culori disponibile.

eMAG – Biblioteca Bellado

Biblioteca Bellado este fabricata din pal melaminat cu grosime de 16mm, stejar ferrara de culoare bej. Mobilierul este destinat unui interior de dimensiuni reduse, un exemplu al echilibrului intre practic si estetic. Pretul bibliotecii are o reducere de 30% acum si poate fi gasit AICI.

eMAG – Biblioteca Moderna Clark

O reducere impresionanta de pret de 40% are si modelul de biblioteca Moderna Clark. Biblioteca are un aspet modern, ansamblul fiind format din doua corpuri inferioare cu usa si trei corpuri suspendate orizontale, doua cu usa si unul fara usa. Livingul are o lungime totala de 2.4 metri. Corpurile se pot suspenda si aseza pe perete in diverse combinatii. Pretul poate fi consultat accesand URMATORUL LINK.

eMAG – Biblioteca Boston

Reducere de 42% pentru biblioteca Boston care e un set de mobilier modular pentru sufragerie cu aspect foarte modern, realizat din PAL melaminat cu grosime de 18mm Stejar Sonoma. Setul contine in total 6 corpuri distincte. Toate detaliile oferte sunt AICI.

eMAG – Biblioteca Maria

Biblioteca Maria e un mobilier definit de linii drepte si completat de un finisaj bicolor care se va integra cu usurinta in livingul dumneavoastra. Oferta completa si pretul cu reducere de 30% pot fi gasite accesand URMATORUL LINK.

eMAG – Biblioteca WU

Livingul se incadreaza in trendul actual al tendintelor de amenajare interioara, mobilierul e realizat din MDF si sticla. Praful de pe suprafata de lemn se indeparteaza cu o carpa uscata si moale iar eventualele pete de pe suprafete de sticla se pot indeparta cu carpa moale si detergent specific suprafetelor din sticla. Pretul ansamblului poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
null