MENIU

eMAG – 12 telefoane mobile cu preturi foarte mici in promotia de Paste

eMAG a dat startul promotiei cu reduceri de Paste si vine cu reduceri fabuloase pentru un numar mare de telefoane mobile.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

eMAG – Lista completa cu telefoanele mobile ce sunt la discount de Paste poate fi consultata AICI.

eMAG are reduceri ce ajung chiar si la 75% in perioada sarbatorilor. De Paste telefoanele mobile au discounturi fabuloase, in special cele mai cautate modele, cele produse de Apple si Samsung.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

eMAG – Apple iPhone 5S

Telefonul mobil Iphone 5S este un model ceva mai vechi insa foarte actual ca si tehnologie si indiscutabil foarte performant. Telefonul are un pret redus cu 20% si memoria sa este de 16 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – iPhone 6

Daca vreti sa fiti in pas cu moda si nu doar sa beneficiate de cea mai buna calitate a unui telefon, alegeti iPhone 6 care are un design deosebit, este foarte usor, iar modelul cu 64 GB are si o reducere de Paste de la Emag de 14%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG  - iPhone 6S

Un model chiar si mai performant care vine cu un cadou surpriza ce consta intr-un selfie stick de foarte mare calitate este IpHONE 6S care are display-ul chiar si mai generos ca modelul precedent, are o memorie de 16 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy A5

Un model foarte recent de telefon mobile, cu performante interesante, care beneficiaza de tehnologia 4G pentru transfer la viteze mari a datelor, este Samsung Galaxy A5 cu memorie de 16 Gb. Pretul cu discount de 16% poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6 Edge

Este probabil unul dintre cele mai ravnite telefoane mobile ale momentului, dar si printre cele mai rezistente, iar pretul a scazut vertiginos dupa aparitia urmatorului model din serie. Acest model are 32 GB memorie si un pret cu discount unit de 20%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7 Edge

Desi este varful de gama de la Samsung, eMAG reuseste sa aduca o oferta speciala si un discount consistent in perioada sarbatorii de Paste pentru acest model. Samsung Galaxy S7 Edge are o memorie de 32GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung G531 Galaxy Grand Prime

Acesta este probabil telefonul cel mai rentabil din punct de vedere al raportului calitate pret. Samsung Galaxy Prime are un pret mult sub 1000 de lei, are functie 4G si memorie de 8G si discountul de Paste este de 30%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy J5

Daca sunteti o persoana care are nevoie de administrarea a doua numere de telefon simultan, Samsung Galaxy J5 este Solutia ideala. Telefonul are 8GB si un pret cu reducere de 27%. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Samsung Galaxy A3

Va mai prezentam un alt model de telefon foarte avantajos ce costa sub 1000 de lei. Samsung Galaxy A3 are 16 GB si e dotat cu cea mai noua functie 4G. Oferta cu discount de 27% poate fi gasita AICI.

eMAG – Samsung Galaxy A3

Putin peste 1.000 de lei dar cu performante foarte bune este telefonul Samsung Galaxy A3 dotat cu o memorie de 16 GB si 4G. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S5 Neo

Telefonul mobil Samsung Galaxy S5 Neo face parte din cea mai de success gama de la Samsung si beneficiaza de discount de 22%. Oferta completa si pretul pot fi gasite AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6

21% discount pentru cel mai vandut telefon mobil de la Samsung. S6 are spatiu de stocare de 32GB, sufficient pentru a stoca nu numar mare de filmari si fotografii. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag