MENIU

eMAG. 11 laptopuri 2 in 1 cu reduceri fabuloase. Vezi oferta

Nimic mai simplu decat un laptop 2 in 1, care sa acopere toate nevoile, atat la serviciu, cat si acasa. Astazi ai super reduceri la eMAG la cele mai bune laptopuri 2 in 1. Nu rata oferta pentru a cumpara exact produsul dorit.

Intreaga lista cu laptopuri 2 in 1 cu reduceri fabuloase poate fi consultata AICI.

Laptop 2 in 1 HP Spectre cu procesor Intel Core i5, full HD, touch, care vine cu cadou Microsoft Office 365. Spectre x360 iti va indeplini orice asteptare ai de la noua tehnologie. In primul rand, ai cele patru moduri diferite si peste 8 milioane de pixeli in cel mai subtire laptop, pentru ca munca sa devina o placere. Un laptop elegant, usor de transportat cu doar 1,32 kg si 13,9 mm grosime, dispune de o balama de 360 de grade, pentru a putea fi pus exact asa cum ai nevoie. Te bucuri de un sunet excelent cu cele patru difuzoare, ai fast charge de la HP, camera cu camp de vizualizare cu unghi larg, design superb. Vezi AICI mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga cu procesor Intel Core i5,full HD, touchscreen, vine la pachet cu cadou Microsoft Office 365. Un laptop ce a fost creat sa reziste la uzura cat mai mult timp, iar design-ul sa fie la fel de atragator. Lenovo Active Pen 2 ofera senzatia naturala de scris si desen pe hartie. Un produs special proiectat pentru multitasking cu usurinta, cu dispozitive de inalta performanta si incarcare rapida. In plus, te bucuri de un design care protejeaza procesorul de daune cauzate de praf pe termen foarte lung. Mai multe detalii despre acest laptop vandut de eMAG vezi AICI.

Laptop 2 in 1 Dell Inspiration cu procesor Intel Core i5, full HD, touchscreen, vine cu cadou pachet Microsoft Office 365. Linia Inspiration este foarte eleganta, versatila si ambalata cu stil si potential. Cu acest nou model ai patru moduri diferite, tastatura are iluminare de fundal foarte placuta, cu un design atractiv, profesional, care arata bine pentru orice ocazie. Lucrezi mai mult timp fara dureri de cap, suntele si imaginile acestui laptop sunt mai clare ca oricand. In plus, este disponibil pentru conectare wireless rapida si pe o raza lunga. Vezi AICI mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga cu procesor Intel Core i7,UHD, IPS, touchscreen, cu cadou pachet Microsoft Office 365. Rezistent si elegant, se roteste exact asa cum iti doresti in functie de ce doresti sa faci. Acest laptop, cu procesare de pana la a 8 a generatie Intel Quad Core U Series, ofera o imbunatatire a aplicatiilor generatiilor anterioare cu pana la 30%. Te bucuri de tehnologia revolutionara de coectare care poate sustine afisaje de inalta rezolutie. Pentru mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG intra AICI.

Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga cu procesor Intel Core i7, UHD, IPS, touch, 16 GB, 512 GB SSD, vine cu cadou pachet Microsoft Office 365. Un laptop elegant, cu o greutate de numai 1,3 kg, cu procesor puternic si porturi de ultima generatie. Te bucuri de un sunet si imagine uimitoare, datorita bozelor premium si ecranului pana la 4K. Un design superb finisat, navighezi usor, astfel incat lucrul la laptop devine o relaxare. Filmele online se vad mai bine decat oricand, iar bateria este suficient de rezistenta pentru a tine pasul cu toate nevoile. Te conectezi mai rapid cu ajutorul cititorului de amprente optional. Iata AICI mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga cu procesor Intel Core i7, full HD, 8 GB, 512 GB SSD, care vine cu cadou pachet Microsoft Office 365. Vizionarea unui film, intalnirile pe video chat sunt mult mai clare, indiferent de volum sau calitatea imaginii. Baterie mult mai rezistenta, imagini pana la 4K, portabilitate fara efort, eleganta si versatilitate, utilizezi mai multe aplicatii si programe mai mari cu aceeasi viteza de lucru. Un laptop la reduceri eMAG,  incredibil de practic si elegant. Intra AICI sa vezi mai multe detalii.

Laptop 2 in Lenovo Yoga cu procesor Intel Core i5, full HD, IPS, touch, 8 GB, 256 GB SSD, cu cadou pachet Microsoft Office 365. Un dispozitiv usor de utilizat, dar mai ales de transportat oriunde ai nevoie. Se adapteaza rapid la stilul tau, datorita celor patru moduri, dar si design-ului frumos finisat. Poti incarca alte dispozitive la laptop, fara a mai avea grija prizei,caci poate incarca chiar si atunci cand laptopul este oprit. Vezi mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG AICI.

 

 

  

Mai multe articole despre:
null