MENIU

eMAG. 10 televizoare Smart cu diagonala peste 130 cm la super-pret

In materie de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, eMAG și alte magazine mari au reducerile mari de doua ori pe an, la inceputul anului, in luna ianuarie, cand sunt reduse articolele de iarna si la sfarsitul lunii august, cand articolele de vara beneficiaza de preturi promotionale. Atunci cand vine vorba de electrocasnice mici si mari, produse de ingrijire personala si diverse produse pentru casa si gradina, lucrurile stau putin altfel. 

Astfel, exista cateva campanii eMAG care au loc pe parcursul anului, iar majoritatea oamenilor asteapta aceste evenimente de shopping online pentru a achizitiona produse pentru locuinta lor.

Toata oferta eMAG la televizoare poate fi consultată AICI.

Asa cum spuneam, lucrurile difera putin atunci cand vine vorba de electrocasnice si pe langa aceste evenimente mari de shopping online, eMAG are mai mereu produse care beneficiaza de reduceri foarte mari. Acum, de exemplu, desi campania Revolutia Preturilor s-a terminat pe 18 ianuarie, eMAG in continuare pune la bataie televizoare Smart care beneficiaza de super preturi, dar nu numai.

Mai jos, am selectat 10 televizoare Smart cu diagonala peste 130 cm la super-pret pe eMAG:

Televizor Smart Philips

Primul produs are o diagonala de 139 cm, rezolutie 4k Ultra HD si beneficiaza de o reducere de 40%. Oferta completa, AICI.

Televizor Smart Star-Light

Al doilea este un televizor potrivit pentru o incapere mai mare, avand o diagonala de 168 cm. Beneficaza de o reducere de 800 lei. Mai multe detalii despre aceasta oferta, AICI.

eMAG, bătălia mărcilor: LG vs Samsung vs Sony vs Philips

Televizor Smart LG

Televizorul de mai sus are o diagonala de 139 cm si beneficiaza de o reducere foarte mare de 4.500 lei. Vezi AICI mai multe detalii.

Televizor Smart Samsung

Am ales din nou unul ideal pentru o sufragerie spatioasa. Are o diagonala de 163 cm si rezolutie 4K Ultra HD. Acum, il gasesti mai ieftin cu 2.800 lei. Vezi AICI mai multe detalii.

Televizor Smart Sony Bravia

Urmatorul pe lista este acest televizor cu diagonala de 138 cm si rezolutie 4K Ultra HD. Beneficiaza de un discount de 1.600 lei. Oferta completa, AICI.

Televizor Smart Horizon

Urmatorul pe lista este un televizor cu diagonala de 140 cm si rezolutie Full HD. Mai multe detalii despre aceasta oferta, AICI.

Panasonic revine puternic, iar eMAG are prețuri mici

Televizor Smart Samsung

Am ales din nou unul ideal pentru o sufragerie spatioasa. Are o diagonala de 189 cm si rezolutie 4K Ultra HD. Acum, il gasesti mai ieftin cu 5.800 lei. Vezi AICI mai multe detalii.

Televizor Smart Toshiba

Televizorul de mai sus are o diagonala de 140 cm si beneficiaza de o reducere de 700 lei. Oferta completa, AICI.

Televizor Smart Panasonic

Urmatorul pe lista este un televizor cu diagonala de 146 cm si rezolutie 4k Ultra HD Mai multe detalii despre aceasta oferta, AICI.

Televizor Smart Philips

Ultimul produs are o diagonala de 139 cm, rezolutie 4k Ultra HD si benefiaza de o reducere de 1.700 lei. Oferta completa, AICI.

Lunile cumpărăturilor la reducere pe eMAG.ro

Evenimentele de cumparatur eMAG sunt in special dedicate celor care doresc sa achizitioneze produse cu o valoare mare, dar nu numai. Astfel, cei care s-au mutat intr-o locuinta noua si trebuie sa mobileze fiecare incapere si, mai ales, sa cumpere aparate pentru bucatarie, de exemplu, cu siguranta vor astepta o campanie de acest fel pentru a profita din plin de reduceri.

Fara indoiala, atunci cand trebuie sa iti pui la punct bucataria, de la A la Z, si trebuie sa cumperi de la uscator de paine sau espressor, pana la combina frigorifica, aragaz si hota, vei astepta pentru evenimentele mari de shopping online.

Cel mai mare eveniment de acest fel este Black Friday, care are loc in luna noiembrie a fiecarui an. eMAG este de departe lider pe piata, in ceea ce priveste vanzarile de electrocasnice, dar nu numai, in aceasta perioada. Al doilea eveniment este Revolutia Preturilor, o campanie care are loc de patru ori pe an si pune la bataie sute de produse, din toate categoriile, reduse cu pana la 60%.

Desi cei care asteapta cu nerabdare aceste reduceri sunt cei care doresc sa achizitioneze produse care au o valoare mare, aceasta nu este neaparat o regula generala. La fel de bine, daca iti doresti un telefon nou, un aparat foto DSLR sau poate chiar o placa noua de par, e recomandat sa profiti de reducerile din cadrul acestor campanii. De ce sa platesti pretul intreg, cand poti sa il cumperi chiar la jumatate de pret. Gasesti oferta completă eMAG, AICI.