MENIU

eMAG. 10 telefoane Huawei cu pretul redus

Daca vrei un telefon mai bun, acum este momentul sa il inlocuiesti cu un Huawei. Profita de super reducerile la aceste telefoane de la eMAG si comanda acum telefonul potrivit.

Intreaga lista cu telefoane la super preturi poate fi consultata AICI.

Telefon mobil Huawei P9 Lite 2017, dual sim, 16 GB, 4G. Un telefon cu performante excelente pentru pretul sau, este bine construit, are camera foto exceptionala cu diafragma larga, baterie rezistenta si senzor de amprenta impecabil pentru clasa din care provine. Un telefon ce se misca rapid, are un ecran superb, se simte excelent in mana, are rezolutie superioara si procesor puternic. Vezi AICI mai multe specificatii despre oferta eMAG.

Telefon mobil Huawei P9, 32 GB, 4 G. Un telefon impecabil, ce merge uimitor, cu senzor de amprenta perfect, camera foto si baterie super performante, forte rapid, cu design foarte elegant si placut la atingere. Materialele si finisajele acestui telefon sunt de calitate premium, este fluid, nu se incalzeste nici atunci cand este foarte folosit. Frumos lucrat, subtire, are culori bogate, suporta o multime de aplicatii fara cusur. Chiar si persoanele foarte pretentioase se multumesc rapid cu acest telefon. Iata AICI mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Telefon mobil Huawei P10 Plus, dual sim,128 GB, 4G. Un telefon excelent, care se conecteaza rapid si eficient. Bateria este foarte rezistenta, functioneaza si se misca impecabil, difuzorul se aude foarte clar, calitatea materialelor este foarte buna, senzorul de amprenta este precis si rapid, se incarca imediar, 50%in doar 20 de minute. Pe partea de audio se descurca foarte bine, atat pentru convorbiri, cat si pentru divertisment este un telefon ce merge ireprosabil. Iata AICI mai multe detalii despre oferta eMAG la acest telefon.

Telefon mobil Huawei P10, dual sim, 64 GB, 4G.Cu un ecran foarte clar si culori vii, luminozitate suficienta si sunet clar, inclusive pe bleutooth, acest telefon are si un semnal super rapid. Aplicatiile se incarca instant, areun soft foarte bine pus la punct si optimizat, cu o constructive calitativa din toate punctele de vedere. In plus, ai un design elegant, cu materiale de cea mai buna calitate, face poze clare, meniul este curat. Pe scurt, merita toata atentia, intra AICI pentru a vedea detalii despre oferta eMAG.

Telefon mobil Huawei Honor 9, dual sim,64 GB. Ai raport calitate-pret exceptional, la un model ceimbina moda cu tehnologia intr-un stil care nu are cum sa nu placa. Ecranul este FHD, are moduri de lumina solara, de noapte si de confort pentru ochi, oriunde te-ai afla. Este un telefon cu baterie rezistenta, poti sa iti faci toate treburile zilnice fara probleme sis a te si joci la super performanta. Nu ai ce sa ii reprosezi, vezi AICI detaliile acestei oferte eMAG.

Telefon mobil Huawei P9 Lite, dual sim, 16 GB, 4G. Poate fi cea mai buna alegere, arata excelent, este foarte usor, are ecran foarte bun, se misca rapid, bateria tine pana la 4 zile in regim normal de folosire. Are procesor grafic puternic, ceea ce il face ideal pentru jucatori,se incalzeste greu in timpul jocurilor, are intefata intuitiva si usor de utilizat. Are culori si design placut, nu se blocheaza, nu sacadeaza si raspunde foarte rapid la toate aplicatiile. Sunteul si imaginea foarte clare, este un telefon ce se foloseste cu mare placere. Intra AICI pentru a vedea oferta eMAG la acest produs.

Telefon mobil Huawei Y5II, dual sim, 8GB, 4G. Daca nu esti pretentios si ai nevoie de un telefon care sa isi faca treaba, aceasta este alegerea ideala. Nu arata ca un telefon ieftin, desi pretul este unul extrem de mic. Este usor, face poze bune, este de calitate, nu arata in niciun caz ca un telefon prost facut si pentru toate buzunarele. Se misca bine si pentru navigarea pe internet, are un design placut, carcasa este de calitate, bateria tine una-doua zile folosit la capacitate normala. Nimic mai potrivit la acest pret, iata AICI mai multe detalii despre oferta eMAG.

Telefon mobil Huawei P9 Lite 2017, dual cim, 16 GB, 4G. Un telefon inteligent ce are un raport calitate-pret exceptional. Camera este exceptionala, bateria tine bine, se incarca rapid, ruleaza rapid toate aplicatiile, face poze clare, are ecran luminos, memorie ram dubla, cu procesor foarte bun. Materiale si finisaje de calitate, se tine bine in masa, este placut la atingere si se potriveste pentru toate gusturile. Intra AICI pentru a vedea oferta eMAG la acest produs.

Telefon mobil Huawei Honor 9, dual sim, 64 GB, gri. . Poate fi cea mai buna alegere, arata excelent, este foarte usor, are ecran foarte bun, se misca rapid, bateria tine pana la 4 zile in regim normal de folosire. Are procesor grafic puternic, ceea ce il face ideal pentru jucatori,se incalzeste greu in timpul jocurilor, are intefata intuitiva si usor de utilizat. Are culori si design placut, nu se blocheaza, nu sacadeaza si raspunde foarte rapid la toate aplicatiile. Sunteul si imaginea foarte clare, este un telefon ce se foloseste cu mare placere. Intra AICI pentru a vedea oferta eMAG la acest produs.

Mai multe articole despre:
null