MENIU

eMAG - 10 oferte de laptopuri asa cum nu s-au mai vazut

eMAG are oferte excelente pentru laptopuri. Am gasit 10 modele care au reduceri reale de 30% si sunt foarte avantajoase.

eMAG – Lista laptopurilor ce se afla la reducere in cadrul promotiei Stock Busters de la eMAG poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are o promotie foarte interesanta de lichidare de stocuri ce se intituleaza Stock Busters. In cadrul acestei promotii puteti sa achizitionati si laptopuri la preturi mai mult decat rezonabile. Mai jos am facut si noi o selectie a celor mai interesante modele gasite de noi si trebuie sa va marturisim ca am fost de-a dreptul impresionati.

Configuratiile sunt pentru toate buzunarele, atat pentru cei care vor sa investeasca o suma mica intr-un laptop, dar si pentru cei care sunt dispusi sa dea ceva mai mult pentru o configuratie puternica, insa foarte avantajoasa, cu raport calitate/pret de neegalat.

eMAG – Laptop Asus

Prima oferta cu care incepem prezentarea din acest articol e pentru un laptop cu configuratie suficient de performanta pentru a rula toate programele de care ai nevoie, insa pe care nu o recomandam pentru pasionatii de jocuri puternice. Laptopul de la Asus are un procesor AMD Dual Core A9 Series cu frecventa de 3 Ghz, 15.6 inch ecran si 4GB memorie. Spatiul de stocare e unul de 500GB, iar placa video AMD Radeon R5 Graphics. Oferta detaliata cu reducere de 29% poate fi gasita AICI.

eMAG – Laptop Lenovo IdeaPad

COntinuam cu un laptop produs de Lenovo, brand de incredere care ofera si o garantie de 24 de luni care poate fi insa extinsa contra unei sume modice. Laptopul IdeaPad 520 are procesor Intel Core i7 cu frecventa de 2.7 Ghz care e construit pe o arhitectura KabyLake. Memoria laptopului e de 4GB si are 1TB spatiu de stocare urias. In plus, laptopul mai are si unitate optica de tip DVD-RW, dar si o placa video puternica nVidia 940MX de 2GB. Oferta are o reducere de 29% pe care o gasiti AICI.

eMAG – Laptop Acer Aspire 1

E impresionant ca un laptop ca acesta ajunge sa coste sub 1000 de lei cu mult, dupa o reducere eMAG puternica de 33%. Laptopul Acer Aspire are procesor Intel Celeron N3350 ce are o frecventa de pana la 2.4 Ghz. Desi laptopul are un ecran cu diagonala de doar 14inch, are in schimb avantajul ca e mic si foarte usor de transportat pentru cei care au nevoie de mobilitate. Memoria laptopului e de 4GB, are 64GB spatiu de stocare de tip eMMC si o placa video Intel HD Graphics 500. Mai mult, oferta include pe langa garantia de 24 de luni, reducerea de 33% si un sistem de operare Microsoft Windows 10S preinstalat si licentiat. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Laptop HP 250 G6

Tot o oferta ieftina este si cea pentru HP 250 G6. Laptopurile de la HP sunt cele mai populare in aceasta perioada si inregistreaza vanzarile cele mai mari pentru ca sunt stabile si e un producator de mare incredere. Modelul pe care noi vi-l recomandam de la eMAG are procesor Intel Celeron de pana la 2.48Ghz, 15.6 inch ecran ce reda imagini impecabile la o rezolutie HD, 4GB memorie si 500GB spatiu de stocare. Placa video e incorporata in cea de baza Intel HD Graphics, iar sistemul de operare preinstalat in laptop este Windows 10. Oferta cu 27% reducere poate fi gasita AICI.

eMAG – Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga

Ultima oferta pe care v-o recomandam este cea pentru laptopul Lenovo Yoga 720 care are procesor Intel Core i7. E un laptop deosebit, o adevarata bijuterie atat in materie de aspect cat si din punct de vedere al configuratiei. Laptopul are ecran Full HD, IPS, touchscree, 8 GB memorie si 256GB SSD spatiu de stocare. Placa video este Intel HD Graphics si sistem de operare Microsoft Windwos 10 Home edition. Toate detaliile si reducerea de 1600 de ron le gasiti AICI.

eMAG – Laptop 2 in 1 de la Lenovo Yoga

Prima oferta pe care v-o recomandam este una de exceptie pentru modelul de laptop Lenovo Yoga care se poate rabata complet si se poate transforma intr-o tableta foarte puternica. Configuratia laptopului e urmatoarea: are un procesor Intel Core cu frecventa de 1.2 Ghz pe o arhitectura Skylake, ecran de 12.5 inch, rezolutie QUHD si touchscreen. Memoria este de 8GB si are spatiu de stocare de 512Gb SSD. Oferta completa cu reducere mare de tot de la eMAG poate fi gasita AICI.

Laptop Asus resigilat de la eMAG

Continuam cu o alta oferta excelenta ce include o garanti de 24 de luni si posibilitate de retur in 30 de zile. Laptopul Asus are procesor Intel Celeron de 1.6 Ghz, 11.6 inch display mic, dar e si foarte usor de transportat, avand o greutate mica. Memoria laptopului e de 2GB si spatiul de stocare de 500GB. Oferta pentru laptopul resigilat include o reducere consistenta pe care o gasiti AICI.

eMAG – Laptop Dell Inspirion 5559

Unul dintre cele mai vandute modele de laptopuri de la eMAG este acest Dell Inspirion 5559 ce are procesor Intel Core i5 cu o frecventa de 1.8 Ghz pe o arhitectura Sklake.Laptopul are ecranul cu o diagonala de 15.6 inch, 4 GB memorie si 500GB spatiu de stocare, dar si o unitate optica de tip DVD-RW. In plus, placa video a laptopului din oferta eMAG este de buna calitate: Intel Iris Graphics 540 si vine cu sistemul de operare Windows 10 preinstalat. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Laptop Acer Aspire la eMAG

Laptopul Aspire de la Acer are zgarieturi fine si ambalajul original deteriorat, motiv pentru care beneficiaza de o reducere de pret de peste 500 de lei. Laptopul are procesor Intel Celeron N 3350 de pana la 2.4 Ghz si un ecran de 15.6 inch. Oferta completa de la eMAG poate fi gasita AICI.

eMAG – HP ProBook 450 G4

Ultima oferta din aceasta promotie de laptopuri resigilate de la eMAG pe care v-o prezentam in cadrul articolului este pentru modelul Hp ProBook 450 G4. Laptopul are procesor de ultima generatie Intel Core i5 cu frecventa de 2.5 Ghs si construit pe o arhitectura Kaby Lake. Ecranul sau e de 15.6 inch si reda imagini impecabile Full HD. Memoria este de 4GB si spatiul de stocare e unul dintre cele mai generoase de pe toate laptopurile de 1TB + 256GB SSD. Oferta include o placa video Intel HD Graphis 620, finger print reader si sistem de operare preinstalat Microsoft Windows 10 Pro. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

Mai multe articole despre:
null