MENIU

eMAG. 10 idei de cadouri din Campania de Pasti cu 2 milioane de produse la reducere

Nu ai de ce sa iti faci probleme in legatura cu cadourile de Pasti de anul acesta. eMAG a pus la dispozitie super reduceri pentru toate gusturile si varstele la milioane de articole. Profita acum de cele mai bune preturi pentru cadouri excelente.

Intreaga lista cu produse la reducere poate fi consultata AICI.

Set Versace, Crystal Noir, pentru femei: apa de toaleta, 90 ml si gel de dus, 150 ml si miniature apa de toaleta, 10 ml. Un parfum deosebit, cu note de varf de ghimbir, cardamom si piper, note de mijloc cu portocale, bujor, gardenia si nuca de cocos, iar notele de baza sunt de lemn de santal, mosc si ambra. Un cadou excelent pentru persoane excentrice, progresiste si non-conformiste, dar nu numai. Versace este un brand renumit, italienesc, foarte recunoscut in toata lumea. Vezi AICI detalii despre aceasta oferta eMAG.

Ceas cu timer Yacht SO&CO New York, pentru barbati. Un ceas foarte elegant si practice, cu afisare data, ora, secunda,minut, mechanism Japan quarts, cu afisaj analogic si inchidere de tip butterfly cu buton dublu si element de siguranta. Materialul carcasei este din aliaj, iar bratara este din otel inoxidabil. Arata foarte bine si poate fi un cadou excelent pentru sef, partener sau o persoana draga. Nu ezita sa vezi reduceri de pana la 90% la produse ideale pentru cadou. Vezi AICI detalii despre oferta eMAG.

Telefon mobil HTC U Ultra, 64 GB, 4G, Brilliant Black. Un telefon superb, ce poate fi cadoul perfect pentru partener sau partenera. Are camera exceptionala, ecran bun si mare, arata foarte bine, senzorul de amprenta merge la secunda, se misca fluid si fara sa se blocheze, are semnal bun si memorie suficienta pentru treburile de zi cu zi. Este impecabil din toate punctele de vedere, cee ace il face un cadou deosebit, la un pret super redus. Intra AICI pentru a vedea intreaga oferta eMAG la acest telefon.

Pachet cadou Cortina. Daca esti neinspirat de Pasti sau ai de facut o vizita neasteptata, fi pregatit cu un cadou generos, foarte util oricarei persoane. Cadoul contine un spumant Dolce Fortiert Dessert la 75 cl, un cozonac panettone cu coaja de portocale si stafide, amabalat si decorat, o tableta de ciocolata Passion du Chicilate, fursecuri cu migdale Mandorlini Pozzi, cafea macinata Corsini, praline de ciocolata Roxy Vergani, decoratiune lumanare in forma de ou si cosul de cadou. Nu mai e nevoie de nicio alergatura in plus, afla AICI detalii despre oferta eMAG.

Set BaByliss cu trimmer set pack, lame de inox,1-20mm si trimmer de nas si urechi. Cu noua tehnologie de taiere in W, termini treaba mult mai eficient si mai rapid cu 25%. Se poate utiliza cu sau fara fir, are autonomie de 60 de minute si lame detasabile si lavabile. Trimmerul de nas si urechi este usor de folosit, fuctioneaza pe baterii AA, iar aparatul vine cu husa. Simplu si foarte modern, acest aparat se potriveste cu orice barbat. Vezi AICI detaliile acestei oferte eMAG.

Mini atelier Ecoiffier. Un cadou excelent pentru un baietel priceput, ce contine masuta de lucru cu 4 picioare, masuta fiind prevazuta cu etajera suplimentara pentru a pastra accesoriile. Un set complet, cu banc de lucru si accesorii. Materialul este plastic, multicolor, usor de utilizat, nu este periculos si este excelent pentru varste de la 18 luni in sus. Nu ezita sa vezi reducerea acestui produs AICI.

Set artizanat Craz-Art, pentru fete, crosetat. Un set excelent pentru fete creative, carora le place lucrul manual, le place sa isi creeze propriile lucruri, pe care sa le poarte cu placere si de care sa se bucure cat mai mult timp. Este pentru fetele mai mari de 6 ani, este multicolor, pentru tesut si tricotat, ideal pentru copiii cu imaginatie si dorinta de a face lucruri noi mereu. Vezi AICI mai multe detalii.

Bicicleta Omega Master, pentru copii. Un cadou perfect pentru orice copil caruia ii place sa se distreze in aer liber. Bicicleta este un accesoriu important pentru dezvoltarea armonioasa a oricarui copil, atat din punct de vedere psihic, cat si fizic. Are aripi, roti ajutatoare pentru incepatori, ochi de pisica, aparatoare lant, cu o singura viteza, cu frana mecanica, excelenta pentru oras. Intra AICI pentru a vedea detaliile despre aceasta oferta eMAG.

Set Trussardi, Uomo The Red Street Car, pentru barbate, contine apa de toaleta, 50 ml sis puma de ras, 50 de ml. Ofera un cadou deosebit unei persoane deosebite. Parfumul are note de varf din nucsoara, coniac, lamiae, galbanum, note de mijoc cu salvie, frunze de violete si geranium, iar notele de baza sunt tonka, patchouli, piele. Nimic nu este mai simplu si mai eficient decat un parfum cadou. Vezi AICI detalii despre oferta eMAG.

Tableta Lenovo, Quad-Core, 1 GB RAM, 16 GB, negru. Este simplu de controlat de catre oricine, are memorie interna mare si memorie extensibila pentru jocuri, muzica si fotografii, pes curt pentru nevoile de zi cu zi ale familiei. Are sistem de operare Android 6.0, Bluetooth, A-GPS, iar raportul calitate-pret este unul excelent. Vezi AICI mai multe despre oferta eMAG la aceasta tableta.

 

 

Mai multe articole despre:
null