MENIU

eMAG – 10 idei de cadouri de Paste, pentru cei dragi

eMAG are o promotie speciala cu cadouri de Paste. Avem de unde sa ne inspiram dar si sa achizitionam la preturi mult reduse.

eMAG – Lista tuturor ofertelor din promotia de Paste poate fi consultata accesandURMATORUL LINK.

eMAG a dat startul in aceasta saptamana unei promotii foarte interesante cu cadouri de Paste, dar si alte oferte. Sunt vizate 2 milioane de produse ce inregistreaza discounturi de pana la 50%.

eMAG – Parfumuri

Parfumurile sunt un cadou cu care nu ai cum sa gresesti, indiferent ca vorbim despre o femeie sau un barbat caruia ii faci acest cadou. Parfumurile nu necesita neaparat o investitie mare daca te uiti peste ofertele de la eMAG. Aici gasesti seturi de parfumuri Calvin Kelein, Paco Rabanne, Giorgio Armani Code si cate si mai cate. Toate ofertele pot fi consultate AICI.

eMAG – Seturi cadou, ingrijire si machiaj

Daca vrei sa ii faci cadou unei doamne sau domnisoare un set de ingrijire sau machiaj, cu siguranta o vei bucura nespus. In ofertele eMAG sunt o multime de seturi complete de cea mai buna calitate care au discounturi ce ating chiar si pragul de 50%. Gasesti aici de la seturi de machiaj, la truse de manichiura pedichiura, blush, gloss si multe altele. Pe toate le poti vedea AICI.

eMAG – Aparate de ingrijire personala

In oferta eMAG au aparut niste preturi fantastice pentru o multime de aparate de ingrijire personala foarte performante. Vorbim despre epilator de la Braun cu reducere de 50% sau perii pentru curatarea tenului de la Philips. Mai gasesti si ondulatoare, placi de par, perii electrice si uscatoare. Ofertele pot fi consultate AICI.

eMAG – Ceasuri, genti si accesorii

Fie ca vorbim despre produse pentru femei sau pentru barbati, cei de la eMAG au bagat niste reduceri ce depasesc chiar si 50% in multe cazuri pentru ceasuri de lux, genti si accesorii. Branduri precum Esprit, Zee Lane, Nike, Just Cavalli sau Diesel si Police. Ofertele pot fi gasite AICI.

eMAG – Aparate de bucatarie

Daca vreti sa faceti cadou unui cuplu un articol care sa fie si util, va recomandam aparatele de bucatarie. De la gratar electric la slow coocker, la masini de paine, mixere verticale, roboti de bucatarie sau storcatoare de fructe, toate ofertele din aceasta categorie inregistreaza printre cele mai mari reduceri. Puteti sa va convingeti si voi AICI.

eMAG – Telefoane si gadgeturi

De data asta va recomandam un cadou ce necesita o investitie ceva mai mare, insa bucuria unui asemenea cadou nu poate fi comparata cu nimic. Ofertele de telefoane mobile si gadgeturi sunt foarte bune la eMAG in promotia de Paste, va recomandam Huawei Mate 10 Pro sau Samsung Galaxy A5, dar gasiti si multe alte oferte. Pe toate le puteti vedea AICI.

eMAG – Carti, filme si muzica

Carti, filme si muzica sunt cadouri pe care le poti face si care nu se vor demoda niciodata. Alege cu grija ce vrei sa daruiesti, alege dintre miile de titluri disponibile la eMAG si plateste foarte putin pentru ca reducerile ating 50% in multe cazuri. Lista tuturor titlurilor de carti filme si albume le gasesti AICI.

eMAG – Jucarii si produse pentru copii

Cei mici se bucura cel mai mult de aceasta perioada in care primesc cadouri de la Iepuras, asa ca cei de la eMAG ne vin in ajutor si ne ofera o multime de jucarii si produse pentru copii la preturi bune pentru a putea cumpara cat mai multe. Ofertele sunt disponibile AICI.

eMAG – Cosuri si dulciuri cadou

Daca sunteti in pana de idei, cosurile cadou sau dulciurile sunt cele care va pot ajuta in orice moment. E foarte simplu sa alegeti dintre sutele de oferte de la eMAG si sa faceti un cadou cu care nu aveti cum sa gresiti. Preturile avantajoase le gasiti AICI.

eMAG – Gaming

Ultima categorie de produse pe care le recomandam pentru a le face cadou de Paste, de la eMAG, sunt cele de gaming. Ofertele sunt foarte bune atat pentru console de la Nintendo, Microsoft Xbox dar si pentru jocuri precum Star Wars, Fifa 18 sau Project Cars. Toate detaliile si preturile le gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
null