MENIU

GALERIE FOTO. Eleve de 15 ani, surprinse în ipostaze obscene la BALUL BOBOCILOR

Show erotic cu adolescenţi la un Bal al Bobocilor. Mai multe eleve de clasa a IX-a de la Colegiul Tehnic de Comunicaţii "Augustin Maior" din Cluj-Napoca, aparent participante la concursul de miss, au mimat sexul oral partenerilor lor, de asemenea elevi. Directorul unităţii de învăţământ susţine că manifestarea respectivă nu a fost organizată de şcoală, ci de părinți.

La una din probele balului organizat într-un club din oraș, boboacele în vârstă de 15 ani au fost puse să mănânce câte o banană din poala partenerilor, în timp ce aceștia stăteau pe scaun, notează cluju.ro

Deși proba li s-a părut amuzantă celor prezenți, fotografiile ajunse pe Facebook au stârnit sute de nemulțumiri printre internauți.

Albumul foto postat pe Facebook de una din participantele la Balul Bobocilor a strâns sute de comentarii. Majoritatea comentariilor critică modul în care s-a desfășurat respectivă probă și au cerut să fie luate măsuri.

Conducerea şcolii spune că evenimentul organizat nu este promovat la nivelul unităţii. "În mediu privat, profesorii instituției nu au participat la un eveniment de genul ”Balul bobocilor”", a transmis Angela Roşca, directorul Colegiului Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior” din Cluj-Napoca.

BALUL BOBOCILOR organizat de părinţilor 

Valentin Cuibus, inspector şef aş ISJ Cluj, a declarat la REALITATEA TV că a fost un eveniment privat. "Balul Bobocilor a avut loc într-un club privat, nu a participat niciun profesor. Asociaţiile de Părinţi au organizat evenimentul. A fost o discuţie doar între elevi şi părinţi, o acţiune privată", a declarat Cuibus.

Acesta a mai spus că se fac cercetări pentru a se afla cine a închiriat localul. "S-a sesizat şi Poliţia care face o cercetare dacă s-au consumat băuturile alcoolice", a declarat Cuibus la REALITATEA TV, care a precizat că probabil de scenariu s-au ocupat persoane angajate. "Şcoala face o anchetă, vom vedea exact cine a fost implicat. Nimeni din şcoală nu a participat", a mai spus Cuibus. 

Cât despre educaţia sexuală, Cuibus a spus că există opţionale însă cea mai importantă este familia şi felul în care familia se implică în educaţia copilului.

Psiholog: "Fetele au fost puse într-o postură umilitoare"

Keren Rosner, psiholog, a declarat la REALITATEA TV că acest comportament este de la părinţii care nu-şi mai cenzurează discursul. "Imită comportamentul adulţilor, reflectă preferinţele societăţii. Îi încurajează în acest fel, privesc", a declarat Keren Rosner la REALITATEA TV.

Observăm un comportament dezinhibiat, nepotrivit. Părinţii, în loc să refuze, au participat", a declarat Keren Rosner la REALITATEA TV. Psihologul a mai spus că acest tip de comportament vine de la accesul la Internet. 

"Fetele au fost puse intr-o situaţie penibilă, greu de imaginat că părinţii au putut să le vadă intr-o postură atât de umilitoare", a mai spus psihologul la REALITATEA TV.