MENIU

Elev de 12 ani, înjunghiat în toaleta școlii. Agresorul este un coleg de clasă

Elev de 12 ani, înjunghiat în toaleta școlii. Agresorul este un coleg de clasă

Un elev de doar 12 ani, de la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja”, din Drobeta Turnu Severin, a fost înjunghiat, în timpul unei pauze, de către un coleg de clasă. Elevul a ajuns la spital și a fost operat de urgență.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Mehedinți, dr. Cristian Jianu, a confirmat faptul că adolescentul a venit la Urgență cu o plagă înjunghiată în zona coapsei, dar a fost stabilizat. A fost internat în Secția Chirurgie, operat, iar atunci când a ajuns avea o hemoragie serioasă.

Conducerea unității de învătământ confirmă incidentul și spune că a sesizat organele de cercetare. Însă, surse din cadrul IPJ Mehedinți declară că incidetul a fost reclamat de o terță persoană.

Potrivit realitateademehedinti.net, poliția a deschis o anchetă în aceast caz. Gravitatea incidentului este deosebită, având în vedere că vârsta elevilor, dar și faptul că s-a consumat într-o școală.

Băiatul îngunghiat este un elev cuminte, după cum spun profesorii  și are note bune la școală, însă colegul său agresor era înscris într-un program de consiliere, la nivelul unității de învățământ.

Incidentul s-a produs în baia unității de învățământ, deci nu există imagini care să arate cum s-a produs acesta.

Mai multe articole despre:
elev înjunghiat