MENIU

ELENA UDREA: Traian Băsescu este SINGURUL care se luptă cu Victor Ponta

ELENA UDREA: Traian Băsescu este SINGURUL care se luptă cu Victor Ponta

Traian Băsescu este SINGURUL care se luptă cu Victor Ponta, susţine Elena Udrea, candidatul PMP la prezidenţiale. "Suntem 14 candidaţi în competiţie. În afară de mine, spuneţi-mi cine se mai luptă cu Victor Ponta?", a mai declarat Udrea, la JOCURI DE PUTERE.

"Mie mi se pare că cel care se luptă cel mai tare cu actuala guvernare, cu Victor Ponta şi încearcă să oprească ascensiunea lui Victor Ponta până la Palatul Cotroceni este Traian Băsescu. Preşedintele a dat exemple în care Ponta îşi apără baronii locali. Dar nu trebuie să lea dea Traian Băsescu, că le vedem noi. Victor Ponta susţine ordonanţe care vin în sprijinul baronilor. Preşedintele Băsescu are opinii ferme şi, de cele mai multe ori, sunt documentate aceste opinii despre dezastrul guvernării Ponta, despre incompetenţa lui", a spus Elena Udrea.

Elena Udrea a subliniat că niciunul dintre candidaţii pentru Cotroceni nu se luptă cu Victor Ponta.

"Ştiţi de ce sunt eu îngrijorată? Că noi aşteptăm de la Traian Băsescu să lupte cu Victor Ponta. Dar suntem 14 candidaţi în competiţie. În afară de mine, spuneţi-mi cine se mai luptă cu Victor Ponta? Nici Klaus Iohannis. Domnul Iohannis a fost permanent în USL, până în ianuarie când s-au rupt. Dânsul acum, deşi e candidatul ACL şi spun că se luptă cu puterea, nu l-am auzit la lansare să spună un cuvânt despre Victor Ponta. Nimeni de la ACL nu s-a luptat cu Guvernul. Eu vă întreb: ce opoziţie este asta? de ce trebuie să se lupte Traian Băsescu cu Victor Ponta? Trebuie să se lupte aceşti candidaţi care spun că ar fi mai buni pentru România decât Victor Ponta", a spus Udrea.

Candidata PMP a mai spus că îşi va prezenta programul electoral joi.

"Joi îmi voi prezenta programul, căutăm un loc unde să îl putem prezenta în aşa fel încât mesajul pe care îl dăm să fie cu atât mai puternic. Este un mesaj despre dezastrul economic în care ţara a ajuns după ce a fost sub ocupaţie PSD când s-a vândut toată industria României şi a ajuns la fier vechi şi de doi ani de zile, de când este sub Victor Ponta care încă mai beneficiază puţin de consolidarea economică pe care a lăsat-o Guvernul Boc. Noi vrem ca prin lansare mesajul să fie foarte puternic şi în acelaşi timp să sugereze exact ce toţi românii ştiu: PSD au fost cei care au vândut industria României la fier vechi, PSD astăzi nu e în stare să aducă banii europeni în România să facă dezvoltare, PSD dă pomeni electorale şi nu dezvoltă ţara", a spus Udrea.

Întreabată ce ar trebui să facă noul preşedinte imediat după ce va fi ales, Udrea a răspuns: "În primul rând, să schimbe acest guvern. Cu acest guvern nu se poate colabora, nu poţi avea cu el decât dezastru economic în continuare. După care trebuie să ai un guvern care să poată să ducă la bun sfârşit reforme importante".

Mai multe articole despre:
candidat Traian Băsescu Cotroceni Elena Udrea PMP