MENIU

Elena Udrea se opune vehement vaccinării anti-COVID: „Mulți dintre vaccinați sunt spălați pe creier”

Sursa foto: Arhivă

Elena Udrea a atras un val de păreri negative, în mediul online, după ce a postat pe contul de Facebook un mesaj în care explică de ce nu se vaccinează anti-COVID. Fosta candidată la Cotroceni chiar îi critică pe cei vaccinați, fiindcă „au voie să umble liberi şi infectaţi peste tot”, în timp ce ea nu este primită în magazine, deși a trecut prin boală și se testează frecvent. 

Postarea Elenei Udrea a strâns peste 1.000 de comentarii, în mare parte negative sau ironice. Unul dintre internauți i-a scris: „Atunci se explică finanţarea terenurilor de fotbal în pantă. Jenant!”. Comentariul se referă la terenul înclinat din Bihor, pe care se putea juca fotbal de la deal la vale, considerat un exemplu de risipire a banilor publici.

Fostul lider PD s-a arătat deranjat. Udrea i-a răspuns: „Opinii ale celor ca dumneavoastră mă conving că mulți dintre vaccinați sunt spălați pe creier”.

Un alt utilizator îi transmite Elenei Udrea că a crezut-o „cultivată și educată, dar nu e așa”. Altcineva a întrebat-o dacă nu a mai făcut niciun vaccin până la această vârstă.

Oamenii au ironizat-o pe Udrea fiindcă se dă specialist epidemiolog. „Deja sunteți specialist în virusuri și vaccinuri. Bravo! Mă așteptam să spuneți: iată de ce nu mai fur din bani publici! Sau iată de ce nu mai fug din țară pentru a fi judecată și condamnată! Succesuri”, spune o persoană.

„Mai voiați să vă votăm conducător de țară. Rămâneai filosof dacă tăceai”, adaugă un alt internaut. 

Mai multe articole despre:
Elena Udrea vaccinare covid