MENIU

ELENA UDREA: Aş retrăi copilăria, indiferent cât de greu a fost

ELENA UDREA: Aş retrăi copilăria, indiferent cât de greu a fost / Foto: Facebook.com

A avut o copilărie grea, marcată de griji şi lipsuri, însă, chiar şi aşa, ar retrăi-o din nou. O spune, la Realitatea TV, preşedintele PMP, Elena Udrea. Extrem de important pentru un copil, punctează aceasta, în special în perioada de formare a caracterului, este prezenţa şi sprijinul părinţilor.

"Îmi amintesc de copilăria mea cu şi mai mult drag. Mereu am spus că aş retrăi copilăria, indiferent cât de greu a fost, câte lipsuri erau... Era de neconceput atunci să ai ciocolată. Asta se întâmpla de sărbători. Sucuri nici nu vedeai, nici nu găseai, nici nu auzisem de foarte multe astfel de lucuri care acum par normale pentru unii copii, nu pentru toţi, în continuare. Chiar şi aşa, mereu am spus că aş retrăi copilăria, aşa cum a fost ea, cu tot dragul, pentru că a fost frumos. Amintirile sunt frumoase. Cel mai important lucru în copilărie, dragostea părinţilor, familia, să poţi creşte în sânul familiei tale, cu părinţii alături, indiferent câte lipsuri sunt, indiferent cât de greu le este părinţilor să-ţi ofere ceea ce-ţi doreşti. Faptul că sunt acolo cu tine, faptul că un copil poate beneficia de dragostea, de sprijinul, de grija părinţilor este lucrul cel mai important care se poate întâmpla copilului, şi ar trebui să facem cumva ca toţi copiii să beneficieze de dragostea părinţilor şi de prezenţa lor, în cea mai importantă etapă a vieţii, cea în care se formează ca personalitate, se pregătesc să păşească în viaţă pe picioarele lor", a spus Elena Udrea, într-o ediţie specială a emisiunii "Deschide lumea", transmisă de la Teatrul Metropolis, din Capitală.

"Am avut o copilărie minunată, chiar aşa, marcată de toare grijile părinţilor şi lipsurile care erau atunci, însă faptul că familia a fost lângă mine înseamnă totul", a încheiat Udrea.