MENIU

Șeful PNL iese la atac: PSD lasă armata română fără bani de solde

Președintele PNL Ludovic Orban susține că, "în ciuda angajamentelor luate față de partenerii strategici ai Romaniei, PSD lasă armata română fără bani de solde", iar ministrul Adrian Țuțuianu este "Acarul Păun" pentru că nu a avut abilitatea să ascundă adevărul.

"Într-un context internațional complicat, în ciuda angajamentelor luate față de partenerii strategici ai României, PSD lasă armata română fără bani de solde. Ce să mai vorbim de cei 2% din PIB pentru înzestrare? Și cine este Acarul Păun? Acela care nu a avut abilitatea de comunicare să ascundă adevărul, adică ministrul Apărării, care a ridicat preșul ca să se vadă gunoiul ascuns", a scris Orban, marți, pe Facebook.

În opinia sa, "ar trebui să plece toți, nu doar țapul ispășitor".

"De plecat, ar trebui să plece toți, nu doar țapul ispășitor. Acest guvern pare să fie mai familiar cu cazaciocul decât cu rock and roll-ul", adaugă liderul liberalilor, potrivit Agerpres.

Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, și-a dat demisia de la conducerea MApN. El a invocat "proasta comunicare" pe subiectul plății sumelor aferente soldelor/ salariilor din minister. Demisia acestuia a fost acceptată de premier. Ulterior, surse politice au afirmat că vicepremierul Marcel Ciolacu a fost desemnat ca interimar la Apărare.

Mai multe articole despre:
Ludovic Orban Adrian Ţuţuianu