MENIU

Efectul Tate: cazuri de MISOGINISM și HĂRTUIRE la doar 9 ani, în școlile din Marea Britanie! Discuțiile despre cei doi milionari, INTERZISE de Guvern

Frații Tate / Inquam Photos / Octav Ganea

Lovitură pentru frații Andrew și Tristan Tate, direct din Marea Britanie. Guvernul de la Londra interzice discuțiile despre aceștia în școli. Profesorii din Regat sunt în alertă, după ce Andrew, supranumit „regele masculinității toxice” a devenit un exemplu pentru băieții de 9-10 ani, care sunt misogini și își hărțuiesc colegele. Între timp, noi stenograme incendiare din dosar au ajuns în exclusivitate în posesia postului nostru de televiziune. Procurorii DIICOT au interceptat, de când au intrat pe fir oamenii legii, mai multe conversații. Luana, fosta polițistă plănuia înainte de a ajunge în spatele gratiilor să scape de dosar. 

Guvernul britanic le-a cerut profesorilor să nu discute cu elevii despre Andrew Tate, "regele masculinităţii toxice". Reacția vine după ce şcolile au raportat un număr tot mai mare de cazuri de misoginism şi hărţuire sexuală din partea unor băieţi de numai 9 ani.

O organizație caritabilă anunță că primește zeci de apeluri pe săptămână de la şcoli din Anglia care solicită ajutor pentru a face faţă hărţuirii sexuale şi "incidentelor misogine şocante". Mulţi citează influenţa negativă a milionarului.

"Știu că atunci când prietenii zic că toate fetele ies în club și eu zic că nu și a mea, ea stă acasă, mă simt bine. Așa e! Dacă ea stă acasă, nu vrea să iasă fără mine, asta nu este despre ieștirea de noapte, este despre statutul bărbatului în casă. Pentru că un bărbat vrea respect, vrea să fie bărbatul în casă. Dacă eu zic că ea stă acasă, atunci stă acasă", afirma Andrew Tate.



Între timp, apar noi interceptări din dosarul care se judecă în România.

Pe 12 aprilie, Luana Radu contactează o altă persoană care ar putea să o ajute să scape de dosarul în care este vizată alături de frații Tate. În interceptările anchetatorilor apare numele procurorului Profira Cezar Petrică, cel care s-ar fi ocupat de dosar.

Din datele anchetatorilor, reiese ca fosta politista ar fi incercat cu orice pret sa scape de acuzatii. Ar fi incercat sa cupere tacerea procurorului dar si a specialistilor de la BCCO.

U.M: Cezărel

RADU LUANA: L-am găsit pe Facebook.

RADU LUANA: Îl știm?
U.M: Nu.

RADU LUANA: Dar putem să îl știm, nu?

U.M: Îi plac bănișorii

U.M: Ce să-ți fac dacă ai fost prietenă cu golancele în loc să fii cu doamnele procuror.

Planul nu le-a ieșit și au ajuns în spatele gratiilor. După trei luni de arest preventiv, au primit arest la domiciliu.

Se pare că noua măsură nu îi priește și lui Andrew Tate care se teme să nu fie victima unui atentat. Milionarul a postat recent și un mesaj pe rețelele de socializare în care îi anunță pe internauți că trăiește cu o mare frică. 

Mai multe articole despre:
tate efect tate misoginism hartuire scoli marea britanie