MENIU

Șef înjunghiat de o angajată la Hunedoara. Motivul este halucinant

Angajata și-a înjunghiat șeful

O angajată de 49 de ani de la fabrica de cablaje din Orăștie și-a înjunghiat șeful de secție, în vârstă de 38 de ani, informează Realitatea de Hunedoara.

Un incident grav s-a produs, astăzi, la fabrica de cablaje din municipiul Orăștie. O angajată și-a înjunghiat, cu un cuțit, șeful de secție.

Managerul a fost transportat la spital, iar femeia se află, joi seara, la poliție fiind audiată de oamenii legii cu privire la cele întâmplate.

Motivul aparent al incidentului se referă la reproșul cu privire la neîndeplinirea unor sarcini de serviciu.

"Totul s-a petrecut, se pare că, în urma unui conflict iscat între cei doi. „În această după-masă, în jurul orei 15:21, Poliția municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la faptul că, o angajată a unei societăți economice, în vârstă de 49 de ani, în timp ce își desfășura activitatea la locul de muncă, pe fondul unor neînțelegeri cu privire la neîndeplinirea, de către aceasta, a unor sarcini de serviciu, l-a înjunghiat cu un cuțit pe șeful de secție a aceleiași societăți economice, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale", au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Mai multe articole despre:
Hunedoara înjunghiat