MENIU

Educatoare jignită și înjurată de părintele unui copil! Bărbatul a încercat să intre cu FORȚA în incinta instituției: scandal monstru la Galați

Poliție - imagine arhivă

Caz șocant la o grădiniță din Galați. Tatăl unui copil a atacat o educatoare, după ce aceasta i-a spus că nu își poate lua copilul mai devreme din instituție. Ba mai mult, bărbatul a dat cu pumnii și picioarele în ușa clădirii.

Poliția Galați a fost sesizată pe 8 martie, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că în interiorul unei grădinițe cu program prelungit din municipiu un bărbat ar fi provocat scandal.

Polițiștii au stabilit că persoana în cauză este tatăl unuia dintre copiii înscriși la acea grădiniță. Bărbatul de 37 de ani a provocat întregul scandal deoarece nu a putut să își ia copilul mai devreme de la grădiniță, așa cum și-ar fi dorit.

Acesta a jignit-o și chiar a înjurat-o pe una dintre educatoare. În plus, el a încercat să forțeze ușa de acces în interiorul clădirii,  fapt ce a dus la deteriorarea încuietorii acesteia.

Pentru faptele sale, bărbatul a primit o amendaă de 1.000 de lei. În plus, pe numele său a fost întocmit și un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

La doar o zi după producerea acestui incident, instanța de judecată a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.