MENIU

Eduard Novak, pieton pentru 90 de zile - Ministrul Sportului rămâne fără permis după ce a fost prins cu 148 de km la oră

Eduard Novak, ministrul Sportului

Ministrul Sporturilor - Eduard Novak rămâne fără permis pentru trei luni de zile. A fost surprins de radar cu o viteză mult peste cea legală.

Ministrul Sporturilor, Eduard Novak, a rămas fără permisul de conducere după ce, anul trecut, a fost surprins de radar gonind pe şoseaua de centură a Braşovului cu aproape 150 de kilometri la oră, potrivit Realitatea PLUS.

Eduard Novak a fost surprins pe 3 iunie 2022 conducând cu o viteză de 148 km la oră pe șoseaua de centură a Brașovului, unde limita maximă este de 90km la oră. Este vorba de porțiunea dinspre DN 1 – Dârste către intersecția DN 11 – Brașov – Târgu Secuiesc – Onești. Ministrul conducea un automobil de serviciu, de culoare neagră, cu număr de MTS.

La acel moment, ministrul nu a fost de acord cu sancțiunea și a contestat-o în instanţă. Judecătorii i-au respins însă cererea. Iar acum, ministrul Novak a rămas pieton pentru 90 de zile.

În plus, Eduard Novak trebuie să achite şi amenda aferentă, în valoare de 1.305 lei.

Hotărârea însă nu este una definitivă și poate fi atacată în termen de 30 de zile.