MENIU

edu.ro rezultate Evaluare Nationala 2017 – S-a publicat situatia completa cu toate notele

Rezultate Evaluare Naţioanală 2017. Află cum poţi verifica online ce notă ai luat!

edu.ro rezultate Evaluare Nationala 2017 – In jurul orei 12 au fost publicate toate notele obtinute de elevii claselor a VIII-a la examenul de Evaluare NATIONALA.

edu.ro rezultate Evaluare Nationala 2017 – Rezultatele pot fi consultate AICI.

edu.ro rezultate Evaluare Nationala 2017 – Asa cum au promis, cei de la Ministerul Educatiei Nationale au facut publice la scurt timp dupa ora 12 toate notele obtinute de elevi la Evaluare Nationala 2017. Incepand din acest moment, elevii pot merge atat pe site-ul oficial al rezultatelor, cat si la scolile unde au sustinut examenul pentru a vedea notele si a depune eventuale contestatii.

Lucrarile au fost evaluate in centre zonale de evaluare din alte judete decat cele in care au avut loc probele, tocmai pentru a asigura o mai buna functionare a examenului si a inlatura orice suspiciune de frauda. In plus, este primul an in care toate centrele de examinare au fost dotate cu camere ce inregistreaza atat video cat si audio, atat din spatele cat si din fata salii de clasa.

EDU.RO Rezultate Evaluare Nationala 2017 – Noutatea absoluta din acest an

Edu.ro Rezultate Evaluare Nationala 2017 – Astazi, pana la ora 20 se pot depune contestatiile de catre elevii care vor recorectarea lucrarii. Atentie insa: daca pana acum nu se modificau notele decat daca dupa recorectare diferenta era de peste 50 de sutimi, din acest an orice modificare intre prima corectura si a doua, atat in plus cat si in minus, se va modifica.

O alta noutate absoluta este modificarea procentelor care conteaza pentru admiterea la liceu. 80% din media de admitere in urmatorul ciclu de invatamant consta in notele obtinute la Examenul  de Evaluare Nationala 2017, iar 20% consta in restul notelor obtinute in anii de scoala.

edu.ro rezultate Evaluare Nationala 2017 - Ministerul Educatiei Nationale a anuntat ca a pus la dispozitia celor implicati in acest examen linia TELVERDE 0800801100, numarul de telefon putand fi apelat gratuit. Numarul 0800801100 a fost disponibil zilnic, pe toata durata desfasurarii examenului, intre orele 8:00 -16:00 (luni-joi) si 8:00-14:00 (vineri), precizeaza Ministerul Educatiei.

Afisarea rezultatelor obtinute dupa rezolvarea contestatiilor si definitivarea tabelelor cu note se face in data de 30 iunie 2017, prilej cu care calendarul examenului de Capacitate din acest an se incheie, sesiunea de vara.

Edu.ro – Rezultate Evaluare Nationala 2017 – Realitatea.net va prezinta o multime de informatii in timp real despre note, bareme, afisarea rezultatelor pe judete: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Edu.ro Rezultate Evaluare Nationala 2017 - Cum a evoluat examenul din acest an 

Luni, 19 iunie, s-a desfăşurat prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a, proba de Limba şi literatura română. Dintre cei 144.928 de candidaţi înscrişi, au fost prezenţi 141.104 (97,33%). Au absentat 3.824 de candidați (2,67%), în timp ce 4 candidați au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă. Lucrările acestora au fost notate cu 1.

Rata de participare la a doua probă scrisă din cadrul Evaluării Naţionale 2017 a fost de 97,17%. Miercuri, 21 iunie, s-a desfăşurat a doua probă scrisă (matematică) din cadrul Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a. Au fost prezenţi 140.825 de candidați (97,17%) dintre cei 144.928 de candidaţi înscrişi. Au absentat 4.103 candidați (2,83%), iar 2 candidați au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă. Lucrările acestora au fost notate cu 1.

 Examenul s-a încheiat joi, 22 iunie, cu proba scrisă la Limba şi literatura maternă, rezervată elevilor care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

Mai multe articole despre:
edu.ro Rezultate Evaluare Nationala 2017